- تاریخ ثبتنام
- 18/7/18
- ارسالیها
- 11
- پسندها
- 156
- امتیازها
- 1,168
عزیزم اولن goush نه و gosh دوما یعنی خدا و خیلی هم رایج نیس گفتنش بین مردم آمریکایی ولی توی انگلیس ما به کار میبرین سوما توی بیشتر آهنگ های لاتین هستچیزه اشتباه گفتمgoush چیه
عزیزم اولن goush نه و gosh دوما یعنی خدا و خیلی هم رایج نیس گفتنش بین مردم آمریکایی ولی توی انگلیس ما به کار میبرین سوما توی بیشتر آهنگ های لاتین هستچیزه اشتباه گفتمgoush چیه
اهانروان شدن
البته فک کنم
بودمعزیزم اولن goush نه و gosh دوما یعنی خدا و خیلی هم رایج نیس گفتنش بین مردم آمریکایی ولی توی انگلیس ما به کار میبرین سوما توی بیشتر آهنگ های لاتین هست
آفرین به دختر درس خونمبالغه کردن تو همون گاد
البته فارسی خوندنش شیرین تره من معمولا حتی سوره ها و بسمه الله رو هم فارسی میگم چون دلیلی نمیبینم که زبون خودمو ول کنم به یه زبون دیگه از جملات خدا استفاده کنمممنونم از بابت توضیحت
میگم که بیشتر توی انگلیس رایجه تا توی آمریکااهان میگم تا حالا نشنیده
بودم
اره منم شنیدم البته تو برخی از اهنگاش بنا به دلایلی کلمات جایگزین میزارن فقط هم تو لاتینعزیزم اولن goush نه و gosh دوما یعنی خدا و خیلی هم رایج نیس گفتنش بین مردم آمریکایی ولی توی انگلیس ما به کار میبرین سوما توی بیشتر آهنگ های لاتین هست
اوهوممیگم که بیشتر توی انگلیس رایجه تا توی آمریکا
به نظر منم درستش همینه. البته من که از دین اسلام و قرآن و این چیزا چیزی نمیدونم ولی به نظرم کارتون درسته .البته فارسی خوندنش شیرین تره من معمولا حتی سوره ها و بسمه الله رو هم فارسی میگم چون دلیلی نمیبینم که زبون خودمو ول کنم به یه زبون دیگه از جملات خدا استفاده کنم