متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار چشمات چه رنگیه؟

• نویسنده موضوع tosha
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 90
  • بازدیدها 2,516
  • کاربران تگ شده هیچ

Osenwt

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
1,145
پسندها
18,547
امتیازها
55,873
مدال‌ها
25
رنگ چشم قهوه ای
چشم قهوه ای سنبل مهربانی و محبت است و هر چه تیره تر باشد مهر و محبت صاحبش بیشتر است. چشم قهوه ای ها بسیار خون سردند و هر چه را که می خواهند به راحتی تصاحب می کنند. چنین به نظر می رسد که این افراد معنای عصبانیت را نمی شناسند و از آرامشی تمام نشدنی بهره مندند.

امضا : Osenwt

اشک سرخ

هنرمند انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
785
پسندها
17,080
امتیازها
44,373
مدال‌ها
24
رنگ چشم قهوه ای
چشم قهوه ای سنبل مهربانی و محبت است و هر چه تیره تر باشد مهر و محبت صاحبش بیشتر است. چشم قهوه ای ها بسیار خون سردند و هر چه را که می خواهند به راحتی تصاحب می کنند. چنین به نظر می رسد که این افراد معنای عصبانیت را نمی شناسند و از آرامشی تمام نشدنی بهره مندند.

تازگیا فهمیدم قهوه ایه خیلییییی تیرس و همینطور موهام موهامم قهموه ایه

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,084
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
رنگ چشم قهوه ای

تازگیا فهمیدم قهوه ایه خیلییییی تیرس و همینطور موهام موهامم قهموه ایه
برای متن قهوه ای خیلی تیره اس فکر میکنی مشکیه بیایی نزدیک میبینی قهوه اییه

اشک سرخ

هنرمند انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
785
پسندها
17,080
امتیازها
44,373
مدال‌ها
24
برای متن قهوه ای خیلی تیره اس فکر میکنی مشکیه بیایی نزدیک میبینی قهوه اییه
آره واسه منم اینجوریه
ولی موهام دقیق نمیدونستم قهوه ایه یا مشکی .موهای بابام مشکیه مشکیه موهامو بردم پیش موهای بابام برای من خیلی روشن بودن انگار طلایی میزد

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,084
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
آره واسه منم اینجوریه
ولی موهام دقیق نمیدونستم قهوه ایه یا مشکی .موهای بابام مشکیه مشکیه موهامو بردم پیش موهای بابام برای من خیلی روشن بودن انگار طلایی میزد
خخخ برای من مشکیه

mohanna83

رفیق جدید انجمن
سطح
3

ارسالی‌ها
66
پسندها
1,106
امتیازها
8,883
مدال‌ها
2
قهوه ای
خیلی تیره

ولی من خیلی عصبیم

آخرین ویرایش
امضا : mohanna83

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,129
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17
رنگ چشم قهوه ای
فقط مال من دیگه خیلی تیرس :/ مشکی می زنه !!
رنگ چشم مشکی
صاحبان چشمان مشکی انسان هایی رویایی هستند که در فضای شاعرانه ای زندگی می کنند و همچنین بسیار دست و دل باز هستند. بسیار سعی می کنند با هر چه دارند به دیگران کمک کنند .این افراد همچنین دارای خلق و خوی اجتماعی و احساسات ظریف هستند.
خب میشه گفت جفتش :)

R_MāN'8

کاربر حرفه‌ای
سطح
8

ارسالی‌ها
1,766
پسندها
51,247
امتیازها
64,873
مدال‌ها
10
  • محروم
رنگ چشم قهوه ای

دیگه اونقدرام سیب زمینی نیستیم:/.
عصبانیتم جاے خودشـ
مهربونیم جاے خودشـ​

امضا : R_MāN'8

نگاردال

کاربر فعال
سطح
30

ارسالی‌ها
835
پسندها
21,405
امتیازها
46,373
مدال‌ها
27
قهوه اى تيره.

امضا : نگاردال

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا