- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
محققان دانشگاه تورنتو دریافتند با آغشته کردن سطح تجهیزات فرآوری مواد غذایی با روغن خوراکی می توان مانع تجمع باکتری ها روی این تجهیزات شد
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری اسوشیتدپرس،این راهکار ساده موجب کاهش میزان باکتری های موجود در ماشین آلات صنعتی تا هزار برابر می شود. بسیاری از مواد غذایی در ماشین آلات صنعتی بزرگ از جنس فولاد ضدزنگ فرآوری می شوند. به مرور زمان در اثر برخورد مواد غذایی با بدنه این ماشین آلات، خطوط و شیارهایی در آن ایجاد می شود که محل مناسبی برای تجمع و تکثیر باکتری ها در مجاورت مواد غذایی است.
این تجمع باکتری افزایش خطر ابتلا به بیماری ها و آلودگی به میکروارگانیسم هایی مانند سالمونلا و ای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.