- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که به علت افزایش سطح اسید کربنیک آب دریاها، ماهی ها در حال از دست دادن حس بویایی هستند.
به گزارش ایرنا از روزنامه دیلی میل، این مطالعه که توسط محققان دانشگاه اکستر در انگلیس انجام شده است، نشان می دهد که افزایش ناگهانی دی اکسید کربن در اتمسفر اسیدی شدن آب اقیانوس را افزایش داده است.
در فرآیند اسیدی شدن اقیانوس ها، دی اکسید کربن آزاد شده در اثر سوزاندن سوخت های فسیلی در آب دریا حل می شود و به تولید اسید کربنیک منجر میشود که PH (خاصیت اسیدی یا بازی) آب را تغییر می دهد.
یافته های این مطالعه بسیار حائز اهمیت هستند زیرا ماهی ها برای انجام همه کار از پیدا کردن غذا و جفت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.