نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

★تــرســـــنــاکـــ★

• نویسنده موضوع tosha
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 40
  • بازدیدها 2,370
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
*براساس واقعیت*

سلام من سرتاسر زندگیم پر از اتفاقاتیه که دارم ازش یک کتاب میسازم

۱۲ سالم بود متدین و نماز خون بودم از مدرسه اومدم خونه طبق معمول خونه کسی نبود

در رو بستم و شروع به درس خوندن کردم خونه ما کنار قبرستان پر از درختیه داشتم درس میخوندم که دیدم از توی راه رو صدای پا میاد از ترس دزد رفتم

نگاه کردم کسی پشت در نبود در حیاطو قفل کرده بودم پس گفتم حتما روزه گرفتتم ولی گرسنه نبودم

باز نشستم صدا اومد ولی این بار صدایی بود که انگار انسانی رو دارند خفه میکنند وخس خس میکرد ترسیدم بسم الله گفتم

داخل آشپز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : tosha

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
جن ها در جاهای مختلفی زندگی میکنن.البته این بستگی به نوع اون هاهم داره.
نوعی از جن ها تو خونه ها ساکن میشن و تا اخر عمر اونجا میمونن.
عده ای در غارها به سر می برن.
بعضیا تو جنگلا و یا صحراها زندگی میکنن.
جنیانی که در خانه ها زندگی میکنن به دو قسمت تقسیم میشن
جن های مسلمان و جن ها کافر
جن های مسلمان روی بام خانه ی فرد مسلمان زندگی میکنند.یعنی اگر در ان خانه نماز و قران خوانده شود.
جن هایی که در بام خانه ی فرد مسلمان زندگی میکنند تا اخر عمر همانجا میمانند .انان وقت غذا خوردن صاحبخانه میایند و با او غذا می خورند برای همین میگویند سر سفره بسم الله بگویید.همچنان وقتی کیی خانه نیست و ما وارد خانه میشویم بهتر است سلام کنیم تا به جنیان بی احترامی نشود.
بعضی از جن ها حتی به صابخانه ی خود کمک و از...

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
بَختَک در افسانه‌ها و باور عامیانه ایرانی نام موجودی تخیلی است که شبها قصد خفه کردن افراد در خواب را دارد. برخی منابع نیز بختک را با کابوس هم‌معنی دانسته‌اند. البته بختک با کابوس هم معنا نیست، بختک موجودی نامریی است که شب هنگام بر بدن انسان چیره می‌شود و تمام بدن را در اختیار گرفته و قفل می‌کند، درین حالت انسان فقط نظاره گر ناتوانی خود است........

بَختَک در افسانه‌ها و باور عامیانه ایرانی نام موجودی تخیلی است که شبها قصد خفه کردن افراد در خواب را دارد. برخی منابع نیز بختک را با کابوس هم‌معنی دانسته‌اند. البته بختک با کابوس هم معنا نیست، بختک موجودی نامریی است که شب هنگام بر بدن انسان چیره می‌شود و تمام بدن را در اختیار گرفته و قفل می‌کند، درین حالت انسان فقط نظاره گر ناتوانی خود است...

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
جمله های وحشتناک در اتاق عمل (طنز)

• منظورت چیه كه باید پای چپشو می بریدیم؟!

• فوراً یه عكس از این زاویه بگیر. این یكی از عجایب خلقته!

• بهتره این تیكه رو نگه داریم. ممكنه برای تشریح به درد بخوره!

• ولی كتاب من اینجوری نمی گـه! كتاب تو چاپ چندمه؟!

• اووووووووووه !!! پس اشتباه بریدم!

• كسی ساعت مچی منو ندیده؟!

• دیشب تا دیر وقت مهمونی بودم. یادم نمی آد هیچوقت تو عمرم آن قدر …….. !

• وای! صفحه ی 47 دستورالعمل جراحیم پاره شده!

• فوراً اون تیكه گوشت رو برگردون!

• صبر كن ببینم! اگه این طحالشه، پس اون چی بود؟!

• پرستار لطفاً اون گوشت رو به من بده. اون گوشته … همون چه می دونم… اون عضوی که نمی دونم چی بود دیگه!

• اوه! زود دوباره همه ی بخیه ها رو باز كنین. یكی از پنس ها كمه!

• اگه...

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
۱)محل زندگی جنها : جنها در سطح و زیر زمین دریاها و به طور کلی می شود گفت در همه جا زندگی می کنند جز قسمتهایی از زمین و دو آسمان آخر که براشون ممنوع شده . با این وجود جنها مکانهایی رو بیشتر دوس دارن که عبارتند از : جاهای خلوت و کم تردد که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند مثل انباری ها ،زیرزمینها و ساختمونهای قدیمی. نکته اینکه جنها به طبقات بالای برجها و مکانهای پر تردد بدون ریتم خاص علاقه ای ندارند .
گفته میشه که که جنها به زیر درختان میوه هم علاقمندند ودر آنجا نیز زیادحضور دارند البته برخی از عالمان این ورطه گویند که :این فقط در بین عوام شایع است كه زیرزمینها، جاهای تاریك و مرطوب مانند حمامها، چاهها و عمق جنگلها جایگاه جنیان است.

یکی از محلهای دیگر مورد علاقه ی جنها جشنها و...

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
ترس واقعی را در ترسناک ترین خانه دنیا تجربه کنید

the-real-fear-is-the-home-of-the-world-s-most-frightening-experience.jpg

اگر همه کابوس ها، ترس های بچگی، ترس از مکان های مختلف که تا به حال تجربه کرده اید را کنار هم بگذارید بازهم ذره ای از ترسی که در ترسناک ترین خانه دنیا تجربه خواهید کرد نمی شود.

“خانه اربابی مک کامی” در کالیفرنیا محلی است که بسیاری با اعتماد به نفس وارد می شوند و از سمت دیگر با داد و فریاد و در حالی که گریه می کنند و مادرشان را صدا می زنند خارج خواهند شد. این خانه همه را در هر شرایطی به بدترین شکل ممکن می ترساند...​

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
«سف لاولس» عکاس ماجراجوی آمریکایی است که عکس‌های عجیب و غریبش با دیگر عکاسان تفاوت دارد. او در گزارشی از ترسناک ترین خانه های جهان عکس گرفته است.

به گزارش مجله مهر، «سف لاولِس»، استاد عکاسی از خانه‌ها، تفرجگاه ها و کارخانه های متروکه‌ای است که قاب هایش پر از از تجسم های ترسناک است. مکان هایی که تماما ویران شده یا خالی و فراموش شده اند. او معمولا در حالی که دوربین در دست دارد و با ابتکاری که برای راه پیدا کردن ساختارهای غریب در ذهن دارد، با یک وسیله نقلیه هیبریدی به اقصی نقاط آمریکا سفر کرده و قصه ماجراجویی هایش را جمع آوری می کند. لاولس زیباترین مجموعه های جمع آوری شده اش را در کتابی تحت عنوان 13 قصه وحشت امریکایی منتشر کرده است.

این کتاب قطور برای آنهایی مناسب است که غرق در...

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
از جنگلی که جیغ می‌کشد تا درّه‌ ارواح!
3

قلعه‌ها، قنات‌ها و دره‌هایی با دالان‌ها و هزارتوهای وهم‌انگیز، جنگل‌های تاریک با صداهای مخوف و عجیب، قبرستان‌هایی با سنگ قبرهایی مرموز و بیابان‌ها و ریگزارهای وسیع با شن‌های روان و بلعنده... این‌ها مناطقی ترسناک و یا خطرناک نیستند که در تسخیر جن و ارواح باشند، بلکه فقط با افسانه‌های محلی آمیخته شده‌اند و به مکان‌هایی رازآلود و گاه خوفناک به باور مردم تبدل شده‌اند.

به گزارش خبرنگار گردشگری ایسنا، ماجراجویی در مناطق ترسناک یکی از جذابیت‌های گردشگری است، برای همین هر از گاهی فهرستی از جاذبه‌های گردشگری عجیب و ترسناک بیرون می‌آید که راهنمایی می‌شود برای آن‌ دسته از...

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
"تسخیر انسان"
تسخیر انسان یا از طریق انسان دیگر انجام می شود و یا از طریق جنیان(اگر موجودات فضایی را هوشمند در نظر بگیریم ممکن است از طریق آنها نیز صورت بپذیرد)
تسخیر یک انسان توسط انسانی دیگر از طریق جادو،طلسم و کنترل ذهن و روان و ...غیره انجام می پذیرد.
اگر انسانی بخواهد انسان دیگری را تسخیر کند باید به عمق ذهن او نفوذ کند و روان او را تسخیر کند.
در جادو از چیزهایی که به آن انسان خیلی نزدیک است و جزیی از حیات اوست استفاده می شود.مانند مو،پوست،خون و...
اینکار به مهارت خاصی ازجادوگری نیاز دارد و گاه همین تسخیر نیز با کمک موکلان انجام می پذیرد.
فرق عمده این نوع تسخیر با تسخیر توسط جنیان در اجازه ورود است.
جنیان نیازمند اجازه ورود هستند اما جادوگران خیر !

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5

ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
اريك» ده سال در شيفت شب آلكاتراز كار كرد. از نظر او بدترين قسمت كار، رفتن به اتاق اعدام با صندلي الكتريكي بود. يك شب او روي صندلي شوك نشست و عكس يادگاري گرفت تا به دوستانش نشان دهد. وقتي فيلم را ظاهر كرد در عكس تصوير صورتي را ديد كه از پشت صندلي خيره به او نگاه مي‌كند. او هنوز هم نمي‌داند آن صورت چه بود. اريك مي‌گويد گاهي اوقات واقعا احساس وحشت مي‌كردم. نگهبان‌هاي ديگر داستان‌هايي درباره اتفاقات آن جا تعريف مي‌كردند ولي من سعي مي‌كردم توجهي به حرف آنها نكنم اما گاهي اوقات احساس ترس اجتناب‌ناپذير بود.
«مري مك كلر» دوازده سال است كه در اين جزيره كار مي‌كند. او از انزواي آن جا لـ*ـذت مي‌برد و مي‌گويد «اين‌جا يك محل فانتزي استاندارد براي من است.» با اين حال او هم اتفاقات عجيبي را تجربه كرده...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا