- ارسالیها
- 1,722
- پسندها
- 12,633
- امتیازها
- 46,673
- مدالها
- 5
- نویسنده موضوع
- #1
ژکوندکیک یکی از کیکهای اسفنجی و کلاسیک فرانسوی است که با مغزها و یا میوه تزئین و سرو میشود.
مواد لازم:
مواد لازم:
- آرد: 300 گرم
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
کره: 250 گرم
پودر شکر: 250 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
نشاسته ذرت: 50 گرم
پرک بادام: 75 گرم
آلبالو (هسته گرفته): 700 گرم
شکر خام: 2 قاشق سوپخوری
بریلو ساده: 4 قاشق سوپخوری
- ابتدا تمام مواد را آماده کرده و به دمای محیط رسانید.
- قالب مستطیل به ابعاد 35×25 سانتی متری را چرب کنید.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- کره را داخل ظرف هم زن ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
- سپس پودر شکر را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سفید و کاملا پوک و حجیم شود.
- آن گاه تخم مرغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.