متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی ژکوند کیک؛ کیک کلاسیک فرانسوی

  • نویسنده موضوع tosha
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 194
  • کاربران تگ شده هیچ

tosha

کاربر حرفه‌ای
سطح
5
 
ارسالی‌ها
1,722
پسندها
12,633
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
  • #1
ژکوندکیک یکی از کیک‌های اسفنجی و کلاسیک فرانسوی است که با مغز‌ها و یا میوه تزئین و سرو میشود.

مواد لازم:


  • آرد: 300 گرم
    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
    کره: 250 گرم
    پودر شکر: 250 گرم
    تخم مرغ: 5 عدد
    نشاسته ذرت: 50 گرم
    پرک بادام: 75 گرم
    آلبالو (هسته گرفته): 700 گرم
    شکر خام: 2 قاشق سوپخوری
    بریلو ساده: 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:


  1. ابتدا تمام مواد را آماده کرده و به دمای محیط رسانید.
  2. قالب مستطیل به ابعاد 35×25 سانتی متری را چرب کنید.
  3. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  4. کره را داخل ظرف هم زن ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
  5. سپس پودر شکر را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سفید و کاملا پوک و حجیم شود.
  6. آن گاه تخم مرغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : tosha

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
25
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
23
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
26
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
44
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
97
عقب
بالا