متفرقه نکات لازم برای تهیه کرم یا ژله

  • نویسنده موضوع tosha
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 195
  • کاربران تگ شده هیچ

tosha

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
4/4/18
ارسالی‌ها
1,751
پسندها
12,794
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
سر از واژه فرانسوی قدیم «deservir» به معنی جمع کردن گرفته شده است. دسر؛ میوه ای است که با قسمتی از وعده غذایی پس از اتمام غذا سرو می شود. به طور معمول جزء مواد غذایی شیرین است، امروزه تنوع دسر در سراسر دنیا افزایش پیدا کرده و بعضی از کشورها از جمله روسیه و ترکیه در صبحانه، نیز دسر سرو می کنند. اولین دسر از خرما و موم عسل ساخته شد، که در قرون وسطی رواج پیدا کرد؛ زیرا تا آن زمان شکر به صورت کلی وجود نداشت. شکر بسیار گران بود، فقط افراد ثروتمند از آن برای تهیه شیرینی و دسر استفاده می کردند. دسر منبع غنی از پروتئین ها و ویتامین ها است.

1663957_112.jpg


1. ژلاتین برای بسته شدن مصرف می شود. استفاده زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : tosha
عقب
بالا