- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
محققان اعلام کردند که با تداوم تراکم و انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر، تا چند دهه دیگر کیفیت غذا و در نتیجه سلامت انسان ها در بسیاری از مناطق جهان از جمله خاورمیانه در معرض خطر قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری نیچر، به گفته محققان اگر روند کنونی تولید گازهای گلخانه ای با یک اقدام جهانی تغییر نکند، بین 30 تا 80 سال آینده میزان انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر از 550 واحد فراتر خواهد رفت. این پدیده موجب کاهش بیش از پیش و 3 تا 17 درصدی آهن، پروتئین و روی در بسیاری از انواع غلات می شود و این کاهش مواد مغذی پیامدهای منفی بر سلامت ساکنان زمین خواهد داشت.
محققان با استفاده از یک مدل مبتنی بر جنسیت، تاثیر افزایش دی اکسید کربن اتمسفر بر آهن، پروتئین و روی موجود در 225 ماده غذایی بر...
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری نیچر، به گفته محققان اگر روند کنونی تولید گازهای گلخانه ای با یک اقدام جهانی تغییر نکند، بین 30 تا 80 سال آینده میزان انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر از 550 واحد فراتر خواهد رفت. این پدیده موجب کاهش بیش از پیش و 3 تا 17 درصدی آهن، پروتئین و روی در بسیاری از انواع غلات می شود و این کاهش مواد مغذی پیامدهای منفی بر سلامت ساکنان زمین خواهد داشت.
محققان با استفاده از یک مدل مبتنی بر جنسیت، تاثیر افزایش دی اکسید کربن اتمسفر بر آهن، پروتئین و روی موجود در 225 ماده غذایی بر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.