متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انتشار دی اکسید کربن تهدیدی جدی برای کیفیت غذا

ســـحرپــروانـہ

مدیر بازنشسته
سطح
14
 
ارسالی‌ها
2,128
پسندها
4,360
امتیازها
30,973
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
محققان اعلام کردند که با تداوم تراکم و انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر، تا چند دهه دیگر کیفیت غذا و در نتیجه سلامت انسان ها در بسیاری از مناطق جهان از جمله خاورمیانه در معرض خطر قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری نیچر، به گفته محققان اگر روند کنونی تولید گازهای گلخانه ای با یک اقدام جهانی تغییر نکند، بین 30 تا 80 سال آینده میزان انباشت دی اکسید کربن در اتمسفر از 550 واحد فراتر خواهد رفت. این پدیده موجب کاهش بیش از پیش و 3 تا 17 درصدی آهن، پروتئین و روی در بسیاری از انواع غلات می شود و این کاهش مواد مغذی پیامدهای منفی بر سلامت ساکنان زمین خواهد داشت.

محققان با استفاده از یک مدل مبتنی بر جنسیت، تاثیر افزایش دی اکسید کربن اتمسفر بر آهن، پروتئین و روی موجود در 225 ماده غذایی بر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ســـحرپــروانـہ

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا