- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
محققان در سنگاپور موفق به تولید یک نوشیدنی سودمند از ماده ای به نام اوکارا شده اند.
به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، تولید شیر و توفو (پنیر لوبیا) از گیاه سویا امر تازه ای نیست، اما امکان استخراج یک مایع خمیر مانند دیگر از سویا به نام اوکارا نیز وجود دارد که خواص فراوانی دارد.
اوکارا اگر چه ماده ای غنی و مغذی است، اما از آنجا که بوی ماهی داده و بافت ضمختی دارد، معمولا دور ریخته می شود. حال، دانشمندان فرایندی را برای تبدیل اوکارا به یک نوشیدنی خوشمزه سالم و پروبیوتیک ابداع کرده اند.
پژوهشگران سنگاپوری در دانشگاه ملی این کشور می گویند روشی را برای تخمیر اوکارا ابداع کرده اند که باعث می شود مزه ای قابل قبول برای انسان داشته باشد. در این روش از برخی آنزیم ها و باکتری های پروبیوتیک...
به گزارش مهر به نقل از نیواطلس، تولید شیر و توفو (پنیر لوبیا) از گیاه سویا امر تازه ای نیست، اما امکان استخراج یک مایع خمیر مانند دیگر از سویا به نام اوکارا نیز وجود دارد که خواص فراوانی دارد.
اوکارا اگر چه ماده ای غنی و مغذی است، اما از آنجا که بوی ماهی داده و بافت ضمختی دارد، معمولا دور ریخته می شود. حال، دانشمندان فرایندی را برای تبدیل اوکارا به یک نوشیدنی خوشمزه سالم و پروبیوتیک ابداع کرده اند.
پژوهشگران سنگاپوری در دانشگاه ملی این کشور می گویند روشی را برای تخمیر اوکارا ابداع کرده اند که باعث می شود مزه ای قابل قبول برای انسان داشته باشد. در این روش از برخی آنزیم ها و باکتری های پروبیوتیک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.