- ارسالیها
- 1,722
- پسندها
- 12,633
- امتیازها
- 46,673
- مدالها
- 5
- نویسنده موضوع
- #1
برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی: کاتمر یک دسر خوشمزه ترکیه ای است که شبیه باقلواست اما باقلوا نیست. این دسر خوشمزه را می توانید با بستنی نوش جان کنید.
مواد لازم:
خمیر کاتمر
آرد 1 کیلوآب نیم لیترنمک 15 گرم
مواد داخل خمیر:
شیر 1 لیتر آرد ایرمیک (سمولینا) 120 گرم
شکر 1 لیوان پودر پسته 1 لیوان
برای پخت:
کره برای پخت کاتمر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد الک شده را روی میز کار بریزید داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کرده و خمیر را ورز دهید.خمیر باید نه سفت باشد نه خیلی به دست بچسبد. سپس به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید.خمیر هایی که به شکل گرد درآورده اید درون روغن افتاب گردان بگذارید و به مدت 12 ساعت نگهدارید.( روغن تا نصف توپک های خمیر برسد)شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید...
مواد لازم:
خمیر کاتمر
آرد 1 کیلوآب نیم لیترنمک 15 گرم
مواد داخل خمیر:
شیر 1 لیتر آرد ایرمیک (سمولینا) 120 گرم
شکر 1 لیوان پودر پسته 1 لیوان
برای پخت:
کره برای پخت کاتمر 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد الک شده را روی میز کار بریزید داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کرده و خمیر را ورز دهید.خمیر باید نه سفت باشد نه خیلی به دست بچسبد. سپس به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید.خمیر هایی که به شکل گرد درآورده اید درون روغن افتاب گردان بگذارید و به مدت 12 ساعت نگهدارید.( روغن تا نصف توپک های خمیر برسد)شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.