NARGES.A رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 70 پسندها 1,993 امتیازها 12,773 مدالها 9 سن 20 21/9/18 #11 من بیش تر اوقات تو مدرسه می خونم ولی بعضی وقت ها کلا نخونده می رم امتحان میدم تازه یه اعتماد به سقفی دارم هرکی من رو میدید او موقع میگفتچند دور خونده؟الان کاملا فولی؟20 میشی؟؟ خخخخخخ امضا : NARGES.A
من بیش تر اوقات تو مدرسه می خونم ولی بعضی وقت ها کلا نخونده می رم امتحان میدم تازه یه اعتماد به سقفی دارم هرکی من رو میدید او موقع میگفتچند دور خونده؟الان کاملا فولی؟20 میشی؟؟ خخخخخخ
اشک سرخ هنرمند انجمن سطح 25 ارسالیها 784 پسندها 17,074 امتیازها 44,373 مدالها 24 سن 22 21/9/18 #12 دقیقا همینجوریم من
^Yasamin^ رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 140 پسندها 4,069 امتیازها 23,673 مدالها 1 سن 21 21/9/18 #13 میگفتم تو مدرسه میخونم و میخوندمم امضا : ^Yasamin^
Ashk نو ورود سطح 0 ارسالیها 23 پسندها 2,317 امتیازها 13,073 21/9/18 نویسنده موضوع #14 YASIN گفت میگفتم تو مدرسه میخونم و میخوندمم کلیک کنید تا باز شود... حالا خوبه شما میخوندی من تصلا وقت نمی کردم بخونم همیشه مراقب بودم خودم زنگ قبل امتحان میدادم همیشه هم وقتی نمی خوندم بیست میشدم امضا : Ashk
YASIN گفت میگفتم تو مدرسه میخونم و میخوندمم کلیک کنید تا باز شود... حالا خوبه شما میخوندی من تصلا وقت نمی کردم بخونم همیشه مراقب بودم خودم زنگ قبل امتحان میدادم همیشه هم وقتی نمی خوندم بیست میشدم
^Yasamin^ رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 140 پسندها 4,069 امتیازها 23,673 مدالها 1 سن 21 21/9/18 #15 Ashk گفت حالا خوبه شما میخوندی من تصلا وقت نمی کردم بخونم همیشه مراقب بودم خودم زنگ قبل امتحان میدادم همیشه هم وقتی نمی خوندم بیست میشدم کلیک کنید تا باز شود... من یه بار کتاب عربیم برای بری امتحان پایان ترم گم شد هیچی نخوندم و رفتم دادم بیست شدم امضا : ^Yasamin^
Ashk گفت حالا خوبه شما میخوندی من تصلا وقت نمی کردم بخونم همیشه مراقب بودم خودم زنگ قبل امتحان میدادم همیشه هم وقتی نمی خوندم بیست میشدم کلیک کنید تا باز شود... من یه بار کتاب عربیم برای بری امتحان پایان ترم گم شد هیچی نخوندم و رفتم دادم بیست شدم
Ashk نو ورود سطح 0 ارسالیها 23 پسندها 2,317 امتیازها 13,073 21/9/18 نویسنده موضوع #16 YASIN گفت من یه بار کتاب عربیم برای بری امتحان پایان ترم گم شد هیچی نخوندم و رفتم دادم بیست شدم کلیک کنید تا باز شود... منم پارسال علومم پاره شده بود و لی بیست شدم امضا : Ashk
YASIN گفت من یه بار کتاب عربیم برای بری امتحان پایان ترم گم شد هیچی نخوندم و رفتم دادم بیست شدم کلیک کنید تا باز شود... منم پارسال علومم پاره شده بود و لی بیست شدم