- ارسالیها
- 2,683
- پسندها
- 30,100
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #1
از ترش و شیرین لواشک
قدمت لواشک بسیار زیاد است و این امر هم چندان جای تعجب ندارد؛ خشککردن میوه یکی از روشهای قدیمینگهداری آن است و طرز تهیه لواشک آلو در فر هم نسب خود را به همان روشها میرساند. این خوراکی ایرانی طرفداران بسیاری دارد؛ فرقی هم نمیکند ترش و شور باشد یا ملس و حتی شیرین. طرفداران این خوراکی فقط به ایرانیها ختم نمیشوند و در دیگر جاهای دنیا هم هواخواه کم ندارد؛ حتی نامهای مختلفی هم برای آن انتخاب کردهاند؛ مثلاً عربها به آن قمر الدین میگویند. نام فارسی آن، همانطور که پیداست، از لواش میآید؛ لایهای با قطر نازک و سطحی پهن، درست مانند نان لواش. لواشک را میتوان با انواعی از میوهها تهیه کرد؛ از آلو و زردآلو و قیسی گرفته تا آلبالو و کیوی. ما طرز...
قدمت لواشک بسیار زیاد است و این امر هم چندان جای تعجب ندارد؛ خشککردن میوه یکی از روشهای قدیمینگهداری آن است و طرز تهیه لواشک آلو در فر هم نسب خود را به همان روشها میرساند. این خوراکی ایرانی طرفداران بسیاری دارد؛ فرقی هم نمیکند ترش و شور باشد یا ملس و حتی شیرین. طرفداران این خوراکی فقط به ایرانیها ختم نمیشوند و در دیگر جاهای دنیا هم هواخواه کم ندارد؛ حتی نامهای مختلفی هم برای آن انتخاب کردهاند؛ مثلاً عربها به آن قمر الدین میگویند. نام فارسی آن، همانطور که پیداست، از لواش میآید؛ لایهای با قطر نازک و سطحی پهن، درست مانند نان لواش. لواشک را میتوان با انواعی از میوهها تهیه کرد؛ از آلو و زردآلو و قیسی گرفته تا آلبالو و کیوی. ما طرز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.