دسر لواشک آلو در فر

  • نویسنده موضوع MEHR.AFAQ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 343
  • کاربران تگ شده هیچ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
16/3/18
ارسالی‌ها
2,767
پسندها
30,209
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
از ترش و شیرین لواشک
قدمت لواشک بسیار زیاد است و این امر هم چندان جای تعجب ندارد؛ خشک‌کردن میوه یکی از روش‌های قدیمی‌نگهداری آن است و طرز تهیه لواشک آلو در فر هم نسب خود را به همان روش‌ها می‌رساند. این خوراکی ایرانی طرفداران بسیاری دارد؛ فرقی هم نمی‌کند ترش و شور باشد یا ملس و حتی شیرین. طرفداران این خوراکی فقط به ایرانی‌ها ختم نمی‌شوند و در دیگر جاهای دنیا هم هواخواه کم ندارد؛ حتی نام‌های مختلفی هم برای آن انتخاب کرده‌اند؛ مثلاً عرب‌ها به آن قمر الدین می‌گویند. نام فارسی آن، همان‌طور که پیداست، از لواش می‌آید؛ لایه‌ای با قطر نازک و سطحی پهن، درست مانند نان لواش. لواشک را می‌توان با انواعی از میوه‌ها تهیه کرد؛ از آلو و زردآلو و قیسی گرفته تا آلبالو و کیوی. ما طرز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : MEHR.AFAQ
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] KãrMãW

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
16/3/18
ارسالی‌ها
2,767
پسندها
30,209
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
روش خشک کردن لواشک در فر
چرا باید از طرز تهیه لواشک آلو در فر پیروی کرد؟ درست‌کردن لواشک با همه‌ی جذابیت‌هایش برای همه و در همه فصل‌ها امکان‌پذیر نیست. اگر شما در منطقه‌ای با آب‌وهوایی مرطوب زندگی می‌کنید، درست‌کردن لواشک به‌شکل سنتی تقریباً غیرممکن است؛ در نبود نور آفتاب و با وجود رطوب هوا، احتمالاً لواشک شما کپک خواهد زد. شرکت‌ها و برندهای مختلفی لواشک را به‌صورت صنعتی تولید می‌کنند، اما هیچ لواشکی نمی‌تواند جای طعم خانگی لواشک را بگیرد. طرز تهیه لواشک آلو در فر به شما اجازه می‌دهد در هر آب‌وهوایی بتوانید طعم خانگی لواشک را بچشید.
 
امضا : MEHR.AFAQ
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] KãrMãW

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
16/3/18
ارسالی‌ها
2,767
پسندها
30,209
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مواد لازم برای طرز تهیه لواشک در فر
  • آلو زرد یا قرمز (یا هر میوه‌ی دیگری که دوست دارید): یک کیلو
  • آب: به‌مقدار لازم
  • نمک: به‌مقدار لازم
%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4%DA%A9.jpg
طرز تهیه لواشک آلو در فر
  • آلوها را بشویید و آن‌ها را از وسط نصف کنید.
  • اگر هسته‌ی آلوها به‌راحتی جدا می‌شد، در همین مرحله هسته را جدا کنید؛ می‌توانید این کار را بعد از پختن انجام دهید.
  • آلوها را داخل قابلمه بریزید و روی آن‌ها را با آب بپوشانید.
  • شعله را در حالت ملایم قرار دهید که آلوها به‌مرور بپزند و له شوند.
  • بعد از له‌شدن آلوها شعله را خاموش کنید و اجازه دهید آلوها سرد شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : MEHR.AFAQ
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] KãrMãW

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا