فال شب یلدا

طب سنتی انواع پیاز و کاربردشان در آشپزی

  • نویسنده موضوع MEHR.AFAQ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 351
  • کاربران تگ شده هیچ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #1
پیاز یکی از مواد اولیه پرکاربرد در آشپزی محسوب می شود و این یک مسئله ی کاملا بدیهی هست. پیاز انواع مختلفی دارد که همه ی ما این موضوع را هم به خوبی می دانیم ولی مساله ای که ممکن هست خیلی به آن دقت نکرده باشیم، کاربرد مختلف پیازها هست.

هر پیاز خاصیت، طعم، تندی و تیزی خاص خودش را دارد به همین دلیل هم کاربردش در آشپزی متفاوت هست. در این مطلب قصد دارم در مورد انواع پیاز کمی توضیحات بیشتر به شما بدهم که از این به بعد با دقت بیشتری در هنگام خرید، پیاز ها رو انتخاب کنید.

onion2-types-use2-cooking1.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #2
1. پیاز زرد
معروف ترین عضو خانواده پیازهاست که پوست قهوه ای طلایی دارد و لایه های داخلی آن هم سفید یا سفید مایل به زرد هست. این نوع بوی تند و تیزی دارد و بهترین گزینه برای پخت و پز محسوب می شود.

این پیازها به طور معمول بین بهار تا پاییز کشت و برداشت می شه ولی آن ها را در انبارها نگهداری می کنند، این پیازها ماندگاری خیلی بالایی دارند، آن ها را باید در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. به همین دلیل در تمام فصول در بازار موجود هست. پیاز زرد حکم شلوار جین را در دنیای پیازها دارد، در همه ی کشورها شناخته شده هست و در همه ی غذاها هم می شود از آن استفاده کرد.

onion2-types-use2-cooking2.jpg

پیاز زرد بوی تند و تیزی دارد و بهترین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #3
2. ویدالیا یا پیاز شیرین
این پیاز در اصل آمریکایی هست و اولین بار در منطقه ی جنوب شرقی جورجیا کشت شده است. این نوع، شیرین، ترد و آبدار هست و کمی طعم آن به تندی می زند. به خاطر طعم شیرین و قندی که دارد برای درست کردن پیاز کاراملی عالی هست. همچنین پیازهای ویدالیای بزرگ یک انتخاب خیلی خوب برای درست کردن حلقه های پیاز سوخاری محسوب می شوند.

onion2-types-use2-cooking3.jpg

پیاز شیرین، شیرین، ترد و آبدار هست و کمی طعم آن به تندی می زند
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #4
3. پیاز قرمز
این نوع رنگی زیبا با پوشش مخملی قرمز مایل به بنفش که مغز سفید رنگی دارد. به دلیل طعم ملایم و شیرین آن بهترین گزینه برای مصرف به صورت خام هست. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد، فلاونوئیدها و فیبر بیشتری دارد. به خاطر رنگ زیباش می توانید برای تزئین بشقاب غذا ازش استفاده کنید.

برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. این پیاز هم در تمام فصول سال در بازار موجود هست و به مدت 3 تا 4 ماه می توانید آن ها را به راحتی در دمای خانه نگهداری کنید.

onion2-types-use2-cooking4.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #5
4. پیاز سفید
این پیاز پوستی کاملا سفید رنگ و طعمی ملایم و خنک دارد. فرق نوع سفید و زرد در این هست که پیاز سفید، شیرین تر هست و ماندگاری کمتری را نسبت به پیاز زرد دارد. به طور کلی نوع سفید و قرمز بخاطر قند بیشتری که دارند نسبت به پیاز زرد عمرشان کوتاهتر است.

از نظر کاربرد تقریبا مثل پیاز قرمز هست، می شود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی بهترین گزینه هست. پیازهای سفید کوچک در سوپ، کاسرول و تاس کباب استفاده می شود، این نوع به پیاز آبپز معروف است.

onion2-types-use2-cooking5.jpg

این پیاز پوستی کاملا سفید رنگ و طعمی ملایم و خنک دارد
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
  • #6
5. پیاز گلابی شکل
این پیازها کوچک و شیرین هستند و طعم خاص و لذیذی دارند. در رنگ های سفید، زرد و قرمز در بازار وجود دارند ولی رنگ سفید آن رایج تر است. این پیازها در ابتدا در آلمان و ایتالیا در باغچه های خانگی کشت شدن. بزرگترین ناراحتی در مورد استفاده از پیازهای تازه ی گلابی شکل، پوست کردن آنهاست. برای راحتی کار آنها را داخل آب جوش بیندازید و به راحتی با انگشتانتان پوست آنها را جدا کنید. این پیازها انتخاب مناسبی برای ترشی، کبابی کردن، بخارپز کردن و استفاده در تاس کباب هستند.

6. پیازچه
پیازچه یا پیاز سبز که برگ های سبز بلندی دارد با یک پیاز کوچک و کشیده در انتهای آن. ما ایرانی ها معمولا از پیازچه در سبزی خوردن استفاده می کنیم و با برگ های آن ها کوکو درست می کنیم. قسمت سفید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : MEHR.AFAQ

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا