- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
پاناکوتا دسر خوشمزهای است که مطمئنا از آن لذت میبرید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه میشود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه میشود.
مواد لازم:
یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
دو قاشق غذاخوری آب سرد
یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
یک چهارم پیمانه خامه
یک پیمانه شیر
یک سوم پیمانه شکر
یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
کمی نمک
یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه
طرز تهیه:
۱. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید.
۲. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.
۳. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه...
مواد لازم:
یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
دو قاشق غذاخوری آب سرد
یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
یک چهارم پیمانه خامه
یک پیمانه شیر
یک سوم پیمانه شکر
یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
کمی نمک
یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه
طرز تهیه:
۱. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید.
۲. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.
۳. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش