- ارسالیها
- 478
- پسندها
- 3,307
- امتیازها
- 19,173
- مدالها
- 13
- نویسنده موضوع
شما ممکن است عکس هایی با جلوه های آب نرم و ابریشمی که به شکل آبشار از روی سنگ ها، شاخه ها و درختان فرو می ریزند را دیده باشید. حتما تعجب کرده اید که عکاس چطور توانسته آن تصاویر زیبا را ثبت کند. عکاسی با نوردهی طولانی دنیای جدیدی را به روی شما باز می کند و ما در این مقاله استفاده از آن برای ثبت آب به صورت مات و ابریشمی را آموزش خواهیم داد.
من سالها فکر می کردم که این نوع تصاویر متعلق به آن دسته از عکاسان حرفه ای است که مجهز به مجموعه ای از ترفندهای دیجیتالی و تنظیمات دوربین هستند که من هیچ وقت نمی توانم آنها را یاد بگیرم. اما در حقیقت، گرفتن تصاویری مانند اینها بسیار ساده است.
شما به هیچ جادوی محاسباتی یا مهارت اسرارآمیزی نیاز ندارید، و به محض این که چند اصل پایه را یاد بگیرید می توانید...
من سالها فکر می کردم که این نوع تصاویر متعلق به آن دسته از عکاسان حرفه ای است که مجهز به مجموعه ای از ترفندهای دیجیتالی و تنظیمات دوربین هستند که من هیچ وقت نمی توانم آنها را یاد بگیرم. اما در حقیقت، گرفتن تصاویری مانند اینها بسیار ساده است.
شما به هیچ جادوی محاسباتی یا مهارت اسرارآمیزی نیاز ندارید، و به محض این که چند اصل پایه را یاد بگیرید می توانید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر