- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
رضا حبیبزاده، بازیکن تیم ذوبآهن که در بازی هفته دوم این تیم مقابل استقلال و در برخورد با وریا غفوری دچار مصدومیت شده بود، برای اولین بار در ترکیب تیم ذوبآهن قرار گرفت. وی پس از بازی این تیم مقابل پیکان گفت: «شرایطم روز به روز در حال بهتر شدن است، ۲۰ روز است که در تمرینات شرکت میکنم و مصدومیتم کاملا بهبود یافته است.»
بازیکن ذوبآهن در پاسخ به این سوال که آیا در مدت مصدومیت، باشگاه استقلال و وریا غفوری خبر از شما گرفتند یا خیر؟ پاسخ داد: «باشگاه استقلال که هیچ تماسی با من نگرفت؛ اما غفوری پیام برای من ارسال کرد و از اتفاق صورتگرفته عذر خواهی کرد. همچنین مردم نیز بسیار لطف داشتند.»
بازیکن تیم ذوبآهن درباره بازی دیروز مقابل پیکان هم گفت: «بازی خوبی بود. بسیار خوب بازی کردیم و...
بازیکن ذوبآهن در پاسخ به این سوال که آیا در مدت مصدومیت، باشگاه استقلال و وریا غفوری خبر از شما گرفتند یا خیر؟ پاسخ داد: «باشگاه استقلال که هیچ تماسی با من نگرفت؛ اما غفوری پیام برای من ارسال کرد و از اتفاق صورتگرفته عذر خواهی کرد. همچنین مردم نیز بسیار لطف داشتند.»
بازیکن تیم ذوبآهن درباره بازی دیروز مقابل پیکان هم گفت: «بازی خوبی بود. بسیار خوب بازی کردیم و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.