متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

رویای گلاره ناظمی: قضاوت در جام جهانی

• نویسنده موضوع wakeup
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 270
  • کاربران تگ شده هیچ

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
اما حضور او در المپیک جوانان و قضاوت بازی افتتاحیه و فینال فوتسال بانوان بازتاب زیادی داشت تا پس از علیرضا فغانی، حالا گلاره ناظمی دومین داوری باشد که در فینال یکی رویداد بزرگ بین اللملی سوت می زند.

خبر ورزشی، به بهانه عملکرد موفق گلاره ناظمی در مسابقات المپیک گفتگویی با او انجام داده است که این مصاحبه در پی می آید:

*بازیهای المپیک چطوربود و شما چند قضاوت داشتید؟

من در دو بازی داور کمک بودم و 5 بازی هم داور اصلی. هم بازی افتتاحیه بانوان را سوت زدم و هم بازی فینال را. سطح بازی ها چه در رده آقایان و چه بانوان بسیار بالا بود و طبق آخرین استانداردها برگزار شد و فیفا نیز بر این بازی ها نظارت داشت.24 داور از کنفدراسیون های مختلف جهان حاضر بودند که سهمیه آسیا 2 داور خانم و 3...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : wakeup
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] I.YãSi

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
اخیرا شاهد حضور بانوان در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی تیم فوتبال ایران با بولیوی بودیم.نظر شما درباره این اتفاق چیست؟

روزی که می خواستم بازی فینال را سوت بزنم مصادف شد با روزی که خانم ها به ورزشگاه رفتند.آنجا همه تبریک می گفتند و بازخورد مثبتی داشت و حتی ناظران فیفا و داوران خارجی بابت این قضیه به من تبریک گفتند. معتقدم حضور خانم ها جو خشن ورزگشاه را تلطیف می کند و حتی روی داوری ها هم تاثیر می گذارد. البته یک امای بزرگ هم دارد که آن هم این است که شرایط و بسترش توسط مسئولان فراهم شود و خود خانم ها هم از لحاظ پوشش و موازین کشورمان رعایت کنند و یک همکاری دو جانبه باشد.

*فکر می کنی روی شاهد قضاوت شما در جام جهانی باشیم؟

فعلا که خبری از جام جهانی فوتسال بانوان...

• Like

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
در سالهای اخیر پیشرفت های زیادی از بانوان در عرصه های مختلف دیدیم.در این باره چه نظری دارید؟

خوشبختانه بانوان ما چه در عرصه ورزش چه هنر و چه مسائلی مثل المپیادهای علمی و ... نشان دادند که قابلیت های زیادی دارند و اگر برخی تبعیض ها باشد می توانند خودشان را نشان دهند. داوران خود من یکی از انگیزه هایی که داور شدم این بود که نشان دهم می توان یک چیز را تا آخرش رفت و موفق هم بود.البته این را هم بگویم که آقایان را باید با آقایان مقایسه کرد و خانم ها را خانم ها.

*برادر شما هم از داوران لیگ برتر فوتبال است؟

بله. کوپال 18 ماه از من بزرگتر است و از سال 79 داوری را شروع کرده است. من به خاطر او بود که داور شدم. کوپال سه سال است که در لیگ برتر قضاوت می کند.پارسال با آمار برنامه...

• Like

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
اینکه اشتبه داوری جزئی از داوری و بازی است را قبول داری؟

مگر می شود اشتباه نباشد اما اشتباه همیشه برای هر دو تیم بوده است.یعنی تیمی نیست که همیشه ضرر کرده باشد و هیچگاه منتفع نشده باشد.متاسفانه به سوت هایی که به نفع تیمی زده می شود اشاره نمی کنند و فقط سوت های اشتباه را بزرگ می کنند.

01348679.jpg

*در مورد سیستم var چه نظری دارید و اینکه آیا برای فوتسال هم مناسب است؟

تنها خوبی ای که دارد این است که داور عذاب وجدان نمی گیرد.این سیستم جذابییت ها را کم می کند و فکرمی کنم در فوتسال که سرعت بالایی دارد نیاز نباشد.تنها در این بحث که حقی ضایع نشود مناسب است.در بازی های آرژانتین آنالیزی که صورت گرفت داوران...

• Like

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا