- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
اما حضور او در المپیک جوانان و قضاوت بازی افتتاحیه و فینال فوتسال بانوان بازتاب زیادی داشت تا پس از علیرضا فغانی، حالا گلاره ناظمی دومین داوری باشد که در فینال یکی رویداد بزرگ بین اللملی سوت می زند.
خبر ورزشی، به بهانه عملکرد موفق گلاره ناظمی در مسابقات المپیک گفتگویی با او انجام داده است که این مصاحبه در پی می آید:
*بازیهای المپیک چطوربود و شما چند قضاوت داشتید؟
من در دو بازی داور کمک بودم و 5 بازی هم داور اصلی. هم بازی افتتاحیه بانوان را سوت زدم و هم بازی فینال را. سطح بازی ها چه در رده آقایان و چه بانوان بسیار بالا بود و طبق آخرین استانداردها برگزار شد و فیفا نیز بر این بازی ها نظارت داشت.24 داور از کنفدراسیون های مختلف جهان حاضر بودند که سهمیه آسیا 2 داور خانم و 3...
خبر ورزشی، به بهانه عملکرد موفق گلاره ناظمی در مسابقات المپیک گفتگویی با او انجام داده است که این مصاحبه در پی می آید:
*بازیهای المپیک چطوربود و شما چند قضاوت داشتید؟
من در دو بازی داور کمک بودم و 5 بازی هم داور اصلی. هم بازی افتتاحیه بانوان را سوت زدم و هم بازی فینال را. سطح بازی ها چه در رده آقایان و چه بانوان بسیار بالا بود و طبق آخرین استانداردها برگزار شد و فیفا نیز بر این بازی ها نظارت داشت.24 داور از کنفدراسیون های مختلف جهان حاضر بودند که سهمیه آسیا 2 داور خانم و 3...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.