- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
محمد دایی پس از تساوی یک - یک تیم فوتبال سایپا مقابل پرسپولیس با انتقاد از داوری حسین زرگر گفت: نتیجه بازی را داور مسابقه تعیین کرد. خودمم هم متوجه نشدم چرا از روی نیمکت اخراج شدم، شرایطم به نحوی بود که اصلا نمیتوانستم از روی نیمکت تکان بخورم و اصلا نمیدانم چرا اخراج شدم. فکر میکنم داور از جای دیگر ناراحت بود. زرگر دو اصل مهم داوری که یکی از آنها عدالت است را ندارد.
او در مورد اشتباه های داوری گفت: داور باید به دفاع چپ پرسپولیس کارت زرد نشان میداد. او دو پنالتی صد درصد برای تیم ما نگرفت و در تمام صحنهها بازی را به نفع تیم پرسپولیس نگه میداشت. حسین زرگر توانایی قضاوت در لیگ برتر را ندارد.من فقط یک سوال از شما دارم، اگر یک بازیکن ما جای سید جلال بود آیا اجازه میداد آنطور اعتراض...
او در مورد اشتباه های داوری گفت: داور باید به دفاع چپ پرسپولیس کارت زرد نشان میداد. او دو پنالتی صد درصد برای تیم ما نگرفت و در تمام صحنهها بازی را به نفع تیم پرسپولیس نگه میداشت. حسین زرگر توانایی قضاوت در لیگ برتر را ندارد.من فقط یک سوال از شما دارم، اگر یک بازیکن ما جای سید جلال بود آیا اجازه میداد آنطور اعتراض...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.