- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,914
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
بعد از پخش برنامه ویژه با حضور مدیرشبکه سه در خصوص شفاف سازی دلایل توقف پخش برنامه 90 و صحبت های ردو بدل شده میان رضا رشیدپور و مدیر شبکه سه که ماجرای تماس صبحگاهی تهیه کننده حالا خورشید را علنی کرد انتقادات فراوانی گریبانگیر این مجری سیما شد تا او در برنامه امروز به این انتقادات واکنش نشان بدهد.
رضا رشیدپور در بخشی از برنامه امروز "حالاخورشید" با خواندن یکی از کامنت های انتقادی پیرامون کسب اجازه از مدیر شبکه سه برای حمایت از برنامه 90 گفت:«خیلی از این قبیل پیام ها در 24 ساعت گذشته خواندم. قبول هم دارم که در این گفتگو و برنامه ای که پخش شد من نتوانستم شفاف سازی لازم را انجام بدهم. اما اصلا بحث اجازه گرفتن برای یک نکته در میان نبود و من به صراحت این موضوع را تکذیب می کنم که بخواهم برای...
رضا رشیدپور در بخشی از برنامه امروز "حالاخورشید" با خواندن یکی از کامنت های انتقادی پیرامون کسب اجازه از مدیر شبکه سه برای حمایت از برنامه 90 گفت:«خیلی از این قبیل پیام ها در 24 ساعت گذشته خواندم. قبول هم دارم که در این گفتگو و برنامه ای که پخش شد من نتوانستم شفاف سازی لازم را انجام بدهم. اما اصلا بحث اجازه گرفتن برای یک نکته در میان نبود و من به صراحت این موضوع را تکذیب می کنم که بخواهم برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.