متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پورموسوی: دروغ‌های ایلی استان یکی یکی رو می‌شوند

• نویسنده موضوع wakeup
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 171
  • کاربران تگ شده هیچ

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
در شرایط عجیب تیم فولاد در هفته های اخیر، مصاحبه های سرمربی رومانیایی این تیم هم به یک مسئله تعجب برانگیز تبدیل شده است. ایلی استان در نشست های خبری خود در طی بازی های گذشته صحبت هایی را مطرح کرده که برخی از آنها مربوط به زمان حضور سرمربی قبلی در فولاد است. مجموعه حرف های این مربی رومانیایی باعث شد تا سیروس پورموسوی، سرمربی برکنار شده فولاد در گفت و گویی با ورزش سه به او پاسخ بدهد. صحبت های پورموسوی را در اینجا می خوانید:

روی صحبت من با مربی است، نه باشگاه

در پایان هفته ششم مدیریت باشگاه به هر دلیلی به این نتیجه رسید که ما قطع همکاری بکنیم. من هم به عنوان یک فرد حرفه ای پذیرفتم و احترام متقابل میان ما وجود داشت. در این مدت هم صحبتی علیه هم انجام ندادیم. حالا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : wakeup

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
یک نفر تخیلات را به او منتقل کرده است

سرمربی فعلی فولاد گفته که بازیکنان برای من بازی نمی کنند. مگر می شود بازیکن شرف خود را بفروشد که خ**یا*نت کند؟ این تخیلات غلطی است که متاسفانه از یکی از افراد نزدیک به او القا می شود و فکر می کند بازیکنان برایش بازی نمی کنند. متاسفانه این فرد جزو کسانی است که با برخی سایت ها هم در ارتباط است و کارهایی را در آنجا انجام می دهند.

نکته دیگر این است که من 3 لیست داده بودم. اما در تابستان و ماجراهای ابقای من در سمت سرمربی، خیلی زمان از دست رفت و در نهایت تا همین حد توانستیم یار بگیریم.

بعد از6 هفته و 4 بازی سخت، هشت امتیاز گرفتیم

می خواهم بگویم که به این تیم حاضر من اعتماد و اعتقاد داشتم و دارم. تیمی که در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : wakeup

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا