- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
آش نذری همه ساله در شهر شیراز در روزهای اربعین و 28 صفر پخته میشود. این آش نذری به همت زنان همه ساله در ماه محرم پخته میشود و زنان هنگام پاک کردن و خرد کردن سبزی و شستن حبوبات مدام صلوات میفرستند و دعای توسل و زیارت عاشورا را زمزمه میکنند و گاهی کنار دیگ آش شمع روشن میکنند.
مردان به کمک زنان آمده و تا صبح هنگام پای دیگ آش ایستاده و آن را هم میزنند.
مواد لازم:
گوشت سردست گوسفندی با استخوان: 500 گرم
سبزی (تره، ترخون، شوید): 400 گرم
نخود: 100 گرم
لوبیا قرمز، عدس و برنج: هر کدام 100 گرم
پیاز: یک عدد
پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان لازم
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
ترخون خشک: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- ابتدا حبوبات را یک روز قبل با آب سرد...
مردان به کمک زنان آمده و تا صبح هنگام پای دیگ آش ایستاده و آن را هم میزنند.
مواد لازم:
گوشت سردست گوسفندی با استخوان: 500 گرم
سبزی (تره، ترخون، شوید): 400 گرم
نخود: 100 گرم
لوبیا قرمز، عدس و برنج: هر کدام 100 گرم
پیاز: یک عدد
پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان لازم
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
ترخون خشک: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- ابتدا حبوبات را یک روز قبل با آب سرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش