متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه پودینگ سه مغز

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
پودینگ ها انواع مختلفی دارن و گزینه ی مناسبی برای عصرونه و مهمونی ها هستن. پودینگی که امروز میخوام براتون دستورش رو بذارم با ورمیشل برنج یا رشته کادایف درست میشه، که به خاطر داشتن شیر و مغز خیلی خوشمزه و همچنین مقوی هست، طعم خاص و دلپذیری داره که بهتون توصیه میکنم یک بار امتحانش کنید. این غذا به عنوان عصرونه برای بچه ها یا برای سفره افطاری ماه رمضون هم خیلی مناسبه.
مواد لازم
خلال بادام 1 قاشق سوپ خوری
خلال پسته 1 قاشق سوپ خوری
مغز فندق 1 قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل 1 قاشق سوپ خوری
شیر 1 لیتر
شکر 7 قاشق سوپ خوری
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایی خوری
نشاسته ذزت 1 قاشق سوپ خوری
رشته کادایف 50 گرم
مراحل تهیه
1. کره رو داخل ماهیتابه ریخته و ذوب کنید.
2. رشته ها رو وقتی که داخل بسته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا