دسر طرز تهیه پودینگ برنج قالبی ، دسر مجلسی و صبحانه ای مقوی

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 258
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
صبحانه ای مقوی و خوشمزه برای تمام اعضای خانواده بخصوص کودکان است که به عنوان عصرانه و دسرمجلسی هم می توان سرو نمود. این پودینگ در کشورهای مختلف به روش هایی متفاوت طبخ می نمایند. در نوع امریکایی از میوه های خشک و در نوع سوری عرق بهار نارنج استفاده می شود.



پودینگ برنج
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم
  • برنج یک سوم پیمانه
  • شکر یک چهارم پیمانه
  • شیر دو پیمانه
  • نمک کمی
مواد لازم کرم
  • زرده دو عدد
  • شکر یک چهارم پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • وانیل کمی
  • خامه صبحانه صد گرم
  • پودر ژلاتین سه و نیم قاشق مرباخوری
  • خلال بادام بوداده یک چهارم پیمانه
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری


پودینگ برنج
[IMG alt="پودینگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر برتر
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
24/11/18
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,907
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
دستور پخت پودینگ برنج
  1. برنج را با کمی نمک و آب مثل کته می گذاریم تا بپزد برنج از کته له تر شود و آب برنج تمام شود.
  2. بعد شیر و شکر را می ریزیم. همچنان روی حرارت بماند تا بخوردش برود. برنج شکفته بشه و غلظت پیدا کند.
  3. اگر لازم بود مواد رو میکس کنید تا یکدست بشه.
  4. برای کرم پودینگ، ژلاتین و یک سوم پیمانه آب را روی بخار آب می گذاریم. شیر را هم روی حرارت می گذاریم تا بجوش آید.
  5. زرده و شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا رنگش روشن شود.
  6. بعد شیر جوش را در حین همزدن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتبا هم می زنیم.
  7. کاملا پف میکنه و سبک میشه قبل از قل زدن برمی داریم. برای اینکه بوی خامی زرده برود. میگذاریم خنک شود.
  8. بعد از خنک شدن ژلاتین، ماده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا