دسر تارت زرد آلو و پسته؛دسر شیک و مجلسی

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
آرد: 175 گرم
پودر بادام: 50 گرم
کره سرد (مکعبی خردشده): 125 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 25 گرم
شکر قهوه ای: 25 گرم
مواد لازم میانی:
شکر قهوه ای: 150 گرم
کره نرم: 180 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
بادام خام (درشت خردشده): 50گرم
پسته خام (درشت خردشده): 150 گرم
زردآلو: 4 عدد
نمک: 1 پنسه
طرز تهیه:
1. آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
2. در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا