غذا نول گشنیز و کنجد؛طعمی متفاوت

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
سطح
3
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
نودل: 100 گرم
میگو (پوست گرفته شده): 100 گرم
سیر (خرد شده): 1 حبه
پیازچه (خرد شده): 1 عدد
فلفل چیلی قرمز: 1 عدد
گشنیز تازه (خرد شده): 30 گرم
کنجد: 1 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق سوپ خوری
روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
روش پخت
میگو را به مدت 3 دقیقه درون آب و نمک در حال جوش ریخته تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
سیر، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را درون دستگاه غذاساز ریخته و خوب پوره کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
نودل را درون قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت 4 دقیقه (یا طبق زمان روی بسته آن) بگذارید تا بپزد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Fatemeh.M
عقب
بالا