متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

علی دایی: این چک به هرکی بخوره سه روز می‌خوابه!

• نویسنده موضوع wakeup
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 125
  • کاربران تگ شده هیچ

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
علی دایی کمتر از 5 روز بعد از روز جنجالی در تختی در نشست خبری حاضر شد تا به رسم همیشه که بیشتر صحبت های خود را در نشست های خبری مطرح می کند، در این نشست به گفت و گو با خبرنگاران بپردازد.

سرمربی سایپا در شروع نشست اما با یک جنجال تازه رو به رو شد و این بار در کنار دوربین های تلویزیونی، دیگر دوربین ها نیز در نشست خبری او ممنوع الورود شدند تا سرمربی سایپا در روزی که بخش اعظم صحبت های او به موضوع درگیری و سیلی اختصاص داشت، به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد. محمود نظر یکی از خبرنگاران قدیمی با حضور خود در این نشست مسئولیت کشاندن کنفرانس خبری به حاشیه را بر عهده داشت و سوال او بود که باعث شد تا دایی بخش اعظم صحبت های خود را به درد دل اختصاص دهد.

*از بازی قبل با استقلال درس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : wakeup
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] I.YãSi

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
*این بار سیلی میزنم تا آش نخورده و دهن سوخته نشوم!

سرمربی سایپا دوباره به انتقاد از صدا و سیما پرداخت و گفت: همان صدا و سیمایی که این همه مدت با آن مصاحبه نمی کنم، چرا کارمندش این مسئله را مطرح می کند؟ چرا یکی از شما این حرف را نمی زند؟ خیلی برای آدم زور دارد که من چک را در صورتش خوابانده ام؛ اگر چک می زدم مطمئن باشید دوربین می آمد و آثار چک را نشان می داد. ایشان آنجا چه کار می کرده است؟ ایشان به گفته خودش چه وظیفه ای داشته به من بگوید بفرمایید بروید رختکن.

سرمربی سایپا افزود: مطمئن باشید این دفعه این اتفاق بیافتد این کار را می کنم (سیلی می زنم) تا آش نخورده و دهان سوخته نشوم. چند روزنامه که احوالشان معلوم است، ۵۰ مطلب درباره من نوشته بود که این دفعه باید جلوی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : wakeup
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] I.YãSi