N Nadiiia رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 142 پسندها 4,093 امتیازها 16,633 مدالها 8 31/10/18 #21 J0ker Qu!nn گفت بله خنده داره چون سفره حضرت ابوالفضل رو کسایی میندازه ک مسلمونن....ولی هالوین ربطی به دین ندارد:// کلیک کنید تا باز شود... اینکه خودمان را به شکل شیاطین در بیاوریم و به در خانه های مردم برای شکلات برویم حرام است •_• امضا : Nadiiia
J0ker Qu!nn گفت بله خنده داره چون سفره حضرت ابوالفضل رو کسایی میندازه ک مسلمونن....ولی هالوین ربطی به دین ندارد:// کلیک کنید تا باز شود... اینکه خودمان را به شکل شیاطین در بیاوریم و به در خانه های مردم برای شکلات برویم حرام است •_•
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,856 امتیازها 30,873 مدالها 2 31/10/18 #22 Ania گفت اینکه خودمان را به شکل شیاطین در بیاوریم و به در خانه های مردم برای شکلات برویم حرام است •_• کلیک کنید تا باز شود... سخنی از آیت الله آنیا :| عزیز من حتما لازم نی خودتو عین جن یا شیطون کنی میتونی از شخصیتهای کامیکی استفاده کنی:/ امضا : ــDish Dinــ
Ania گفت اینکه خودمان را به شکل شیاطین در بیاوریم و به در خانه های مردم برای شکلات برویم حرام است •_• کلیک کنید تا باز شود... سخنی از آیت الله آنیا :| عزیز من حتما لازم نی خودتو عین جن یا شیطون کنی میتونی از شخصیتهای کامیکی استفاده کنی:/
N Nadiiia رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 142 پسندها 4,093 امتیازها 16,633 مدالها 8 31/10/18 #23 J0ker Qu!nn گفت سخنی از آیت الله آنیا :| عزیز من حتما لازم نی خودتو عین جن یا شیطون کنی میتونی از شخصیتهای کامیکی استفاده کنی:/ کلیک کنید تا باز شود... حوصله کل کل ندارم :give_up: خوابم میاد هر چی تو بگی دلاور امضا : Nadiiia
J0ker Qu!nn گفت سخنی از آیت الله آنیا :| عزیز من حتما لازم نی خودتو عین جن یا شیطون کنی میتونی از شخصیتهای کامیکی استفاده کنی:/ کلیک کنید تا باز شود... حوصله کل کل ندارم :give_up: خوابم میاد هر چی تو بگی دلاور
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,856 امتیازها 30,873 مدالها 2 31/10/18 #24 Ania گفت حوصله کل کل ندارم :give_up: خوابم میاد هر چی تو بگی دلاور کلیک کنید تا باز شود... آورین دخمل گلم:day_dreaming: امضا : ــDish Dinــ
Ania گفت حوصله کل کل ندارم :give_up: خوابم میاد هر چی تو بگی دلاور کلیک کنید تا باز شود... آورین دخمل گلم:day_dreaming:
رانیا منصوری رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 151 پسندها 1,830 امتیازها 12,573 مدالها 9 1/11/18 #25 مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکککککککککککککک امضا : رانیا منصوری
رانیا منصوری رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 151 پسندها 1,830 امتیازها 12,573 مدالها 9 1/11/18 #26 Ania گفت اگه یه خارجی ببینی که سفره ابوالفضل انداخته سلفی گرفته گذاشته اینستا . عکس العملت چیه؟؟؟ :/ (من از خنده ریسه میرم) کلیک کنید تا باز شود... آنیا جان هالوین یه مراسم پاییزس ربطی به مسلمونی نداره امضا : رانیا منصوری
Ania گفت اگه یه خارجی ببینی که سفره ابوالفضل انداخته سلفی گرفته گذاشته اینستا . عکس العملت چیه؟؟؟ :/ (من از خنده ریسه میرم) کلیک کنید تا باز شود... آنیا جان هالوین یه مراسم پاییزس ربطی به مسلمونی نداره
Dani_pat کاربر حرفهای سطح 34 ارسالیها 1,743 پسندها 37,308 امتیازها 77,373 مدالها 22 1/11/18 #27 یادمـ رفتـ:| تبریکـ میـ گمـ امضا : Dani_pat