M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,911 امتیازها 32,573 مدالها 17 10/11/18 #21 ★ƦЄƳӇƛƝЄ★ گفت چمیدونم رو مخ بقیه راه میرم...میشینم یه اهنگ شاد میزارم میرقصم...یا میام انجمن-_- کلیک کنید تا باز شود... رقص خوبه یه نوع ورزشه ورزش هم بهترین داروی غم و اندوهه
★ƦЄƳӇƛƝЄ★ گفت چمیدونم رو مخ بقیه راه میرم...میشینم یه اهنگ شاد میزارم میرقصم...یا میام انجمن-_- کلیک کنید تا باز شود... رقص خوبه یه نوع ورزشه ورزش هم بهترین داروی غم و اندوهه
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 10/11/18 #22 Mehran Ahmadi گفت خیلی سخته البته همچینم نمیتونم ولی تا حدودی تسکین میدن قبلا تا دپرس میشدم ورزش میکردم (کونگفو توا) سریع حالم عالی میشد ولی چند سالی هس متاسفانه ورزش رو کنار گذاشتم کلیک کنید تا باز شود... اره ولی من همون تسکین هم... امضا : Maede Shams
Mehran Ahmadi گفت خیلی سخته البته همچینم نمیتونم ولی تا حدودی تسکین میدن قبلا تا دپرس میشدم ورزش میکردم (کونگفو توا) سریع حالم عالی میشد ولی چند سالی هس متاسفانه ورزش رو کنار گذاشتم کلیک کنید تا باز شود... اره ولی من همون تسکین هم...
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,911 امتیازها 32,573 مدالها 17 10/11/18 #23 ♡~MAEE_A~♡ گفت اره ولی من همون تسکین هم... کلیک کنید تا باز شود... اهل ورزش هستی؟ یه بار که ناراحتی امتحان کن اولش اصلا حسشو نداری شروع که کردی حالت ۳۶۰ درجه عوض میشه
♡~MAEE_A~♡ گفت اره ولی من همون تسکین هم... کلیک کنید تا باز شود... اهل ورزش هستی؟ یه بار که ناراحتی امتحان کن اولش اصلا حسشو نداری شروع که کردی حالت ۳۶۰ درجه عوض میشه
مهدیه احمدی نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 2,701 پسندها 50,614 امتیازها 66,873 مدالها 42 10/11/18 #24 آهنگ غمگین گوش میدهم و رمزمه میکنم و داستان مینویسم امضا : مهدیه احمدی
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 10/11/18 #25 Mehran Ahmadi گفت اهل ورزش هستی؟ یه بار که ناراحتی امتحان کن اولش اصلا حسشو نداری شروع که کردی حالت ۳۶۰ درجه عوض میشه کلیک کنید تا باز شود... من اکثرا شب ها یادشون میفتم که اون موقع هم همیشه بقیه خوابن روز ها سعی میکنم بهشون فکر نکنم چون شادی هام مال دیگرانه و غمام مال خودم: ) امضا : Maede Shams
Mehran Ahmadi گفت اهل ورزش هستی؟ یه بار که ناراحتی امتحان کن اولش اصلا حسشو نداری شروع که کردی حالت ۳۶۰ درجه عوض میشه کلیک کنید تا باز شود... من اکثرا شب ها یادشون میفتم که اون موقع هم همیشه بقیه خوابن روز ها سعی میکنم بهشون فکر نکنم چون شادی هام مال دیگرانه و غمام مال خودم: )
zeinab z کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 735 پسندها 8,836 امتیازها 31,973 مدالها 17 سن 24 10/11/18 #26 آروم یه گوشه میشینم خودمو بغل میکنم و بغض میکنم بعد اشکام روون میشه امضا : zeinab z
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,911 امتیازها 32,573 مدالها 17 10/11/18 #27 ♡~MAEE_A~♡ گفت من اکثرا شب ها یادشون میفتم که اون موقع هم همیشه بقیه خوابن روز ها سعی میکنم بهشون فکر نکنم چون شادی هام مال دیگرانه و غمام مال خودم: ) کلیک کنید تا باز شود... آخه تو که قیافه ات خیلی شاد و شنگول نشون میده مهربون بعدش سنت هم کمه چرا خود تو درگیر غم و غصه میکنی؟؟؟؟؟
♡~MAEE_A~♡ گفت من اکثرا شب ها یادشون میفتم که اون موقع هم همیشه بقیه خوابن روز ها سعی میکنم بهشون فکر نکنم چون شادی هام مال دیگرانه و غمام مال خودم: ) کلیک کنید تا باز شود... آخه تو که قیافه ات خیلی شاد و شنگول نشون میده مهربون بعدش سنت هم کمه چرا خود تو درگیر غم و غصه میکنی؟؟؟؟؟
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 10/11/18 #28 Mehran Ahmadi گفت آخه تو که قیافه ات خیلی شاد و شنگول نشون میده مهربون بعدش سنت هم کمه چرا خود تو درگیر غم و غصه میکنی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خب اره دیگه همون اعتقادمه ک جلوی دیگران نشون نمیدم بعدم،مگه سن من و میدونین شما؟؟! امضا : Maede Shams
Mehran Ahmadi گفت آخه تو که قیافه ات خیلی شاد و شنگول نشون میده مهربون بعدش سنت هم کمه چرا خود تو درگیر غم و غصه میکنی؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خب اره دیگه همون اعتقادمه ک جلوی دیگران نشون نمیدم بعدم،مگه سن من و میدونین شما؟؟!
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,911 امتیازها 32,573 مدالها 17 10/11/18 #29 ♡~MAEE_A~♡ گفت خب اره دیگه همون اعتقادمه ک جلوی دیگران نشون نمیدم بعدم،مگه سن من و میدونین شما؟؟! کلیک کنید تا باز شود... دقیق نه ولی بهتون میاد ۱۴ باشی
♡~MAEE_A~♡ گفت خب اره دیگه همون اعتقادمه ک جلوی دیگران نشون نمیدم بعدم،مگه سن من و میدونین شما؟؟! کلیک کنید تا باز شود... دقیق نه ولی بهتون میاد ۱۴ باشی
Maede Shams مدیر بازنشسته سطح 46 ارسالیها 4,870 پسندها 77,374 امتیازها 95,555 مدالها 48 10/11/18 #30 Mehran Ahmadi گفت دقیق نه ولی بهتون میاد ۱۴ باشی کلیک کنید تا باز شود... نه... خب ناراحتی ک ب سن نیس بالاخره میاد کاری نداره ک سنت چقدره امضا : Maede Shams
Mehran Ahmadi گفت دقیق نه ولی بهتون میاد ۱۴ باشی کلیک کنید تا باز شود... نه... خب ناراحتی ک ب سن نیس بالاخره میاد کاری نداره ک سنت چقدره