متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا آموزش طرز تهیه خورش خلال

  • نویسنده موضوع samanamanati
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 273
  • کاربران تگ شده هیچ

samanamanati

نو ورود
سطح
0
 
ارسالی‌ها
41
پسندها
27
امتیازها
53
  • نویسنده موضوع
  • #1
آموزش طرز تهیه خورش خلال

khalal-stew.jpg


خورش خلال

خورش خلال یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه است. خورش خلال یکی از مجلسی ترین خورش های شهر کرمانشاه محسوب می شود که در مراسم ها و ایام خاص تهیه می شود

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش خلال

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
  • زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه خورش خلال

ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به شکل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا