- ارسالیها
- 41
- پسندها
- 27
- امتیازها
- 53
- نویسنده موضوع
- #1
آموزش طرز تهیه خورش خلال
خورش خلال
خورش خلال یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه است. خورش خلال یکی از مجلسی ترین خورش های شهر کرمانشاه محسوب می شود که در مراسم ها و ایام خاص تهیه می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش خلال
طرز تهیه خورش خلال
ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به شکل...
خورش خلال
خورش خلال یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر کرمانشاه است. خورش خلال یکی از مجلسی ترین خورش های شهر کرمانشاه محسوب می شود که در مراسم ها و ایام خاص تهیه می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش خلال
- گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
- زرشک سیاه یا قرمز ۱۰۰ گرم
- گلاب ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش خلال
ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به شکل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.