- تاریخ ثبتنام
- 12/11/25
- ارسالیها
- 1
- پسندها
- 1
- امتیازها
- 0
سلام وقتتون بخیر من تازه اومدم خوب چطور می توانم نوشته هام رو اینجا بزارم تا خونده بشه ونظر داده بشهسلام خصوصی من بیاید
سلام وقتتون بخیر من تازه اومدم خوب چطور می توانم نوشته هام رو اینجا بزارم تا خونده بشه ونظر داده بشهسلام خصوصی من بیاید
سلام دوست عزیز، خوشآمدیدسلام وقتتون بخیر من تازه اومدم خوب چطور می توانم نوشته هام رو اینجا بزارم تا خونده بشه ونظر داده بشه
سلامسلام
اگر رمان زودتر از وقتی که بیشتر از ۱۰ هزار بازدید بخوره تموم بشه چی؟
میتونید بعد از فرستادن ۳۵ پست از رمانتون، درخواست تگ بدید تا تیم نقد رمان شما رو بررسی کنه. در صورت گرفتن تگ برگزیده یا ویژه، میتونید بعد از اتمام داستان درخواست کنید.من واقعا نمیدونم قلمم خوبه یا نه ولی اگر خوب بود ولی ۱۰۰ پست نداشت میشه غیر رایگان قرار بگیره
مرسی ممنونممیتونید بعد از فرستادن ۳۵ پست از رمانتون، درخواست تگ بدید تا تیم نقد رمان شما رو بررسی کنه. در صورت گرفتن تگ برگزیده یا ویژه، میتونید بعد از اتمام داستان درخواست کنید.
سلام روزتون بخیرادمین عزیز بعد مدت ها یه جایی رو پیدا کردیم واسه بالا بردن سرانه مطالعه کشور که اونم شما پولی کردی
مطمئنا ۵۰ درصد در افت سرانه مطالعه کشور شما مقصری مگه اینکه مکاتبه کنی با سران کشور در سبد کالا هزینه رمان های یک رمان رو هم قرار بدن
حالا هزینه هر رمان چقدر درمیاد ؟
ببخشید کمی خودمونی تایپیدم . چون احساس راحتی بهم دست داد در این فروم