- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
فصل کدوحلوایی که می رسد، ایده های مختلفی برای غذا درست کردن با آن به ذهن می رسد. کدوحلوایی از آن دسته خوراکی هایی است که غذا درست کردن با آن بسیار راحت است و تنوع خوبی به مزه غذاها می دهد. اگر همیشه لازانیای کلاسیک می خورید، این بار لازانیای کدوحلوایی را امتحان کنید.
مواد لازم:
• 1 عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• 1 قوطی سس اسپاگتی
• 1 بسته نودل لازانیا
• 3 فنجان پنیر ایتالیایی
• ربع فنجان ریحان تازه
دستور تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر...
مواد لازم:
• 1 عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
• 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• 1 قوطی سس اسپاگتی
• 1 بسته نودل لازانیا
• 3 فنجان پنیر ایتالیایی
• ربع فنجان ریحان تازه
دستور تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.