متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا شور ماهی پلو؛شام شب عید بوشهری ها

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.
مواد لازم
ماهی شور ۱ عدد
کشمش ۲ پیمانه
گرد لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پیاز (سرخ شده) ۱ قاشق سوپ خوری
شوید (اختیاری به صورت ساطوری) ۲۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان
طرز تهیه:
1. ابتدا ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود و در این مدت چند بار آب آن را عوض كنید، سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.
2. برنج را با كره به صورت كته یا آب‌كش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
3. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا