نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

همه ما ..................

• نویسنده موضوع Ashk
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 237
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ashk

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
23
پسندها
2,317
امتیازها
13,073
  • نویسنده موضوع
همه ما یه کمد و کیف داریم که داخلش خیلی خیلی شلوغ و کثیف و اما پر از خاطرات قشنگ
مثلا من یه کیف داشتم تابستونا باخودم میبردمش مسافرت همه وسایل هام انواع دسبند هام تو این کیف بود رفتم فروشگاه اومدم کیف پول درارم یهو قیچی افتاد تو دستم ابروم رفت یه چیزایی پیدا کردم کپک زده مثل لواشک های کپک زده یه چیزایی توش بود که همش واسه من خاطره بود
در یکی از کمدای اتاقمو باز کردم انواع ساعت مدال چردکه دوره سوم که اول شده بودم کارنامه های کلاس زبان کارنامه هامدرسه انواع رنگ کمربند های که تو باشگاه گرفتم
خودکار اکلیلی اتو مو لواشک کپک زده که خدا داند کی با ژینا گرفتیم ذخیره کردیم و..........همش خاطراتم با تمام زندگیم تو اون کمد بود همشون و دفتر خاطراتش
لعنتی دست از سرم بر نمیداره

شما چی ؟؟؟

امضا : Ashk

Roya.saadat

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
190
پسندها
4,626
امتیازها
24,673
مدال‌ها
12
همیشه سعی کردم خاطره هام رو دور بریزم

♡Rehaneh♡

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
48
امتیازها
83
کل زندگی من توی یک دفتر خاطره ست
تموم خاطراتی که الان زیر خروارها خاکه توی اون دفتر هست
یاد شیطنتای دختر عموی عزیزم دلمو آتیش میزنه با خوندنشون

امضا : ♡Rehaneh♡

mhds

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
15,110
امتیازها
36,273
مدال‌ها
16
همیشه نگه داشتن خاطره ها خوبه ولی من هیچ وقت دوست ندارم به گذشته فکر کنم چه برسه به خاطراتش

امضا : mhds

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,113
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17
همه ما باید یه نفرو داشته باشیم که حتی در بدترین شرایط اولین کسی که به ذهنمون می رسه و میاد پیشمون خودش باشه
همه ماباید یکیو داشته باشیم که وقتی پیششیم خود خود واقعیمون باشیم بدون هیچ فیلم و نقش بازی کردنی
همه ما باید ...یکیو داشته باشیم که وقتی میگیم ف تا فرحزاد بره و برگرده

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,113
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17
همه ما یه کمد و کیف داریم که داخلش خیلی خیلی شلوغ و کثیف و اما پر از خاطرات قشنگ
مثلا من یه کیف داشتم تابستونا باخودم میبردمش مسافرت همه وسایل هام انواع دسبند هام تو این کیف بود رفتم فروشگاه اومدم کیف پول درارم یهو قیچی افتاد تو دستم ابروم رفت یه چیزایی پیدا کردم کپک زده مثل لواشک های کپک زده یه چیزایی توش بود که همش واسه من خاطره بود
در یکی از کمدای اتاقمو باز کردم انواع ساعت مدال چردکه دوره سوم که اول شده بودم کارنامه های کلاس زبان کارنامه هامدرسه انواع رنگ کمربند های که تو باشگاه گرفتم
خودکار اکلیلی اتو مو لواشک کپک زده که خدا داند کی با ژینا گرفتیم ذخیره کردیم و..........همش خاطراتم با تمام زندگیم تو اون کمد بود همشون و دفتر خاطراتش
لعنتی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Alef_Gaf

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,905
پسندها
24,582
امتیازها
53,373
مدال‌ها
22
کل زندگی کودکانم تو یه جعبه ی سفید
کلی خرت پرت اشغال
از مهره های پاره شده ی یک دستبند بگیر تا دکمه های رنگی رنگی -تیله های خوش رنگ -کاغذای رنگی-اولین نامه هایی که از دوستام دریافت کردم (کلاس اول بودیم خطامو خرچنگ وتمساح بود)وکلی خاطره دیگه

امضا : Alef_Gaf

sʰᵃᵈⁱ

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
183
پسندها
3,630
امتیازها
17,773
مدال‌ها
11
همه ما انسانیم
عقل داریم.خانواده داریم. مغز داریم.قلب داریم. احساسات داریم
و زندگی کردن مال انسان هاست.. چه زن باشیم چه مرد باشیم ما انسانیم و حقوقی داریم
همه ما یه بار تو زندگی طعم بدبختی رو چشیدیم...هیچ کسی نیست که تو زندگیش بدبختی نداشته باشه
و همه ی ما هدفی خاص برای زندگی و آینده داریم

امضا : sʰᵃᵈⁱ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا