دسر دیگچه مشهدی،یک دسر آسان و خوشمزه

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده هاست و همانند شیر برنج تهیه میشود و برای افطار در ماه رمضان مناسب است. دسر دیگچه را به شکل لوزی برش داده و سرو نمائید.
مواد لازم برای ۵ نفر:
یک لیوان برنج نیمه دانه طارم
2 لیوان شیر
یک لیوان گلاب
یک و نیم لیوان شکر (بسته به ذائقه تان، بچشید)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قوطی خامه صبحانه (در صورت چرب نبودن شیر)
2 لیوان آب
به مقدار لازم زعفران دم کرده
یک قاشق چایخوری هل
نکته:
دیگچه را بلافاصله بعد از سرد شدن می‌شود خورد، 12 ساعت زمان قرار دادن در جای سرد برای بهتر برش خوردن آن است.
طرز تهيه:
ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید.
آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه‌ای با دو پیمانه آب بگذارید بپزد.
آبش که تمام شد نصف شیر را اضافه کنید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا