بیراه نیست اگر بگوییم مناسبتهایی، چون نوروز و البته ماه رمضان در حکم ویترین تلویزیون عمل میکنند؛ یعنی که تمام تلاشها و پیشرفتها و البته درجازدن یا پسرفت تلویزیون را در چنین مناسبتهایی بعینه میتوان به تماشا نشست. از این رو هم هست که تلویزیون بجد میکوشد بهترینهایش را در این روزها روی آنتن...
بیراه نیست اگر بگوییم مناسبتهایی، چون نوروز و البته ماه رمضان در حکم ویترین تلویزیون عمل میکنند؛ یعنی که تمام تلاشها و پیشرفتها و البته درجازدن یا پسرفت تلویزیون را در چنین مناسبتهایی بعینه میتوان به تماشا نشست. از این رو هم هست که تلویزیون بجد میکوشد بهترینهایش را در این روزها روی آنتن...
_دوست داشتن را باید دید از چه نوع دوست داشتنی است!
آیا مانند شیر است که آهو دوست دارد وگربه که موش دوست دارد!
_باید دید وقتی کسی میگوید دوستت دارم آیا معنی اش اینست که میخواهد ما را خرج خودش کند و ما را بخورد و ما را به مصرف خودش برساند یا دوستت دارم به این معنی است که تو دوست من هستی و خاطرت پیش من عزیز است و اگر کاری داشتی برایت انجام میدهم اگر بیمارشدی تا صبح برای تو بیدار میمانم.
_ باید دید وقتی میگوید دوستت دارم آیا معنی اش اینست که همانقدر که به او اعتماد داریم او هم به ما اعتماد دارد؟ همانقدر که برایمان مهم هست برایش اهمیت داریم؟
_باید دید دوست داشتنش یعنی ترس از تنهایی؟ دوست داشتن یعنی ترس؟از نپسندیدن خودِ حقیقی؟ظاهر و باطن؟
احساسات بشر شوخی بردار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.