نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا طرز تهیه پسته پلو؛غذای اصیل ایرانی

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
  • #1
در قدیم غذایی به اسم باقالی پلو وجود نداشته بلکه این غذا پسته پلو بوده که به مرور به‌علت گرانی پسته باقالی جای آن را گرفته است.
پسته پلو یک غذای پاییزی است که در گذشته به علت وفور پسته در این فصل طبخ می شد. در زیر دستور طبخ این غذای اصیل ایرانی را برایتان ذکر کردیم.
مواد لازم:
سه پیمانه برنج
هشت تکه فیله مرغ صفر یا ماهیچه
سه پیمانه پسته تازه
دو پیمانه شوید تازه یا خشک
دو عدد پیاز متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سه قاشق سوپخوری زعفران آب‌کرده
سه قاشق سوپخوری زرشک
طرز تهیه:
1. برنج را پاک کرده با آب ولرم به آرامی بشویید. سعی کنید برنج در موقع شستن خرد نشود. سپس به همراه مقداری نمک بگذارید تا خوب استراحت کند.
2. پسته‌ها را هم پوست کنده و از پوست دوم جدا کنید تا دو‌لپه سبز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا