متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر های پرتقالی؛وافل و بستنی یا کیک و شربت؟

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
در ادامه آموزش‌های پاییزی، امروز طرز تهیه چند دسر پرتقالی را برایتان آماده کرده ایم که امیدواریم از آن‌ها لذت ببرید.
کیک پوند پرتقالی
مواد لازم:
سه چهارم پیمانه کره نرم شده
سه چهارم پیمانه آرد جو
نصف قاشق چایخوری نمک
یک و نیم پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
یک پیمانه پودر قند
یک و یک چهارم پیمانه آرد ساده
یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک عدد پرتقال
۱۱۰ گرم پنیر خامه‌ای
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه:
۱. فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید. قالب فر را چرب کنید. در یک کاسه آردها، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید. پوست نصف پرتقال را با پوست‌کن بکنید و سه قاشق چایخوری از آب آن را نگه دارید. پوست پرتقال را با شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملا ترکیب شوند.
۲. در یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #2
وافل با پنیر و مرکبات
مواد لازم:
دو پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم پیمانه کره نرم شده
اسپری روغن
دو عدد پرتقال خونی اسلایس شده
۴ عدد نارنگی اسلایس شده
یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک و نیم پیمانه شیر
یک عدد تخم مرغ بزرگ
یک و نیم پیمانه پنیر ریکوتا
۲ عدد پرتقال اسلایس شده
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید. در یک کاسه متوسط شیر و کره و تخم مرغ را هم بزنید. مخلوط شیر را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند. اجازه دهید خمیر ۲۰ دقیقه بماند.
۲. قالب وافل را گرم کنید و با اسپری روغن چرب کنید. وافل‌ها را طبق دستورالعمل دستگاه بپزید تا سرخ و ترد شوند.
۳. روی هر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #3
بستنی پرتقالی
مواد لازم:
۸ عدد زرده تخم مرغ بزرگ
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۶ نوار پوست پرتقال
یک پیمانه شکر
دو پیمانه شیر
دو پیمانه خامه
طرز تهیه:
۱. در یک ماهیتابه متوسط، زرده‌های تخم مرغ، شکر و نمک را هم بزنید. به تدریج شیر را هم اضافه کنید.
۲. مخلوط روی حرارت متوسط قرار دهید و دائما با یک قاشق چوبی هم بزنید تا کمی غلیظ شود و قاشق را به طور یکنواخت بپوشاند و حالت کشی پیدا کنید (۱۰ تا ۱۲ دقیقه)
۳. پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سپس در ظرف را ببندید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بماند.
۴. مخلوط را در یک کاسه که روی یخ قرار دارد الک کنید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید بماند و گاهی هم بزنید تا سرد شود. سپس داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و طبق راهنمای دستگاه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #4
مارمالاد پرتقال کلاسیک
مواد لازم:
۸ عدد پرتقال (۶ پرتقال خرد شده با پوست و دو عدد پرتقال اسلایس شده)
یک و نیم لیتر آب
۲ عدد لیموی اسلایس شده نازک
شکر
طرز تهیه:
۱. در یک ماهیتابه بزرگ آب و پرتقال‌های پوست‌دار را بریزید تا جوش بیاید. ۵ دقیقه بپزید. شعله را خاموش کنید و در ظرف را ببندید و ۸ ساعت در یخچال بگذارید.
۲. یک بشقاب را در فریزر بگذارید. در مخلوط پرتقال را بردارید و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا کمی جوش بزند. حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا کلفت‌ترین پوست‌ها هم نرم شوند. مخلوط را پیمانه کنید و دوباره به ماهیتابه برگردانید. به ازای هر پیمانه از مخلوط، سه چهارم پیمانه شکر اضافه کنید.
۳. مخلوط را بجوشانید و گاهی هم بزنید. حدود ۲۰ دقیقه بپزید. برای اینکه ببینید مارمالاد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #5
کیک بادام و پرتقال
مواد لازم:
۲ عدد پرتقال کوچک تمیز شسته شده
۴ عدد تخم مرغ ۵۰ گرمی
۲۲۰ گرم پودر قند
۱۰۰ گرم پودر بادام
یک قاشق چایخوری وانیل
۸۰ گرم آرد کامل
۷۵ گرم آرد
مواد لازم برای شربت پرتقال:
آب و پوست یک عدد پرتقال
۱۲۵ میلی لیتر یا نصف پیمانه آب
پوست پرتقال اضافی برای تزئین
طرز تهیه:
۱. پرتقال‌ها را در یک ماهیتابه متوسط قرار داده و روی آن آب بریزید. در ظرف را گذاشته و بجوشانید. حرارت را کم کنید و حدود دو ساعت بپزید یا تا وقتی پرتقال‌ها کاملا نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا کاملا سرد شوند.
۲. دمای فر را روی ۱۶۰ درجه تنظیم و روشن کنید. یک قالب گرد به عمق ۷ سانتیمتر را چرب کنید و کف و دور آن را با کاغذ نسوز بپوشانید. پرتقال‌ها را در یک مخلوط کن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا