دسر | انواع دسر های اروپایی |

  • نویسنده موضوع ASaLi_Nh8ay
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 808
  • کاربران تگ شده هیچ

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
کروکمبوش (Croquembouche)؛ فرانسه

کروکمبوش در واقع کیکی سنتی درفرانسه است که شکلی هرم مانند دارد و از قرار گرفتن نان خامه‌ای‌های متعدد در کنار هم و با چسباندن آن‌ها با کارامل یا آبنبات درست می‌شود. این دسر خوش‌طعم را در سفر به فرانسه حتما باید امتحان کرد.


کروکمبوش (Croquembouche) – فرانسه
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مدوویک (Medovik)؛ روسیه
این کیک با ظاهر جذاب و هوس‌انگیزی که دارد، یکی از دسرهای معروف کشور روسیه است. برای تهیه‌ی این کیک لایه‌ای، از ۵ تا ۱۵ لایه‌ی نازک کیک استفاده می‌کنند و سپس بین لایه‌ها از شربت و انواع مغزها پر می‌شود و اجازه می‌دهند چند ساعتی بماند تا شربت کاملا به خورد کیک برود. نتیجه‌ی نهایی، کیکی لطیف و سبک و البته بسیار شیرین است که محال است به این راحتی بتوان از آن گذشت.
[IMG height="481.25px" alt="مدوویک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
کیک گوگلوپف (Gugelhupf)؛ فرانسه، اتریش

این کیک یکی از کیک‌های حلقه‌ای طرحدار است که داخل آن با کشمش، بادام و دیگر آجیل‌های متنوع پر می‌شود. این کیک شیرینی سنتی قسمت شمال شرقی کشور فرانسه، ناحیه آلزاس است. این کیک را اغلب در روزهای یکشنبه می‌پزند؛ گفته می‌شود این کیک مورد علاقه ماری آنتوانت (واپسین ملکه پیش از انقلاب کبیر فرانسه) بوده که هنگام ازدواج این کیک را از اتریش با خود به فرانسه آورده‌است. اغلب این کیک را با پودر قند تزیین می‌کنند.


[IMG height="481.25px" alt="کیک گوگلوپف (Gugelhupf) – فرانسه ،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
کانولیس (Cannolis)؛ ایتالیا
یکی از نمادهای شیرینی‌پزی در ایتالیا کانولیس است که در تمام طول سال پخت می‌شود. این دسر لذیذ با لایه نازکی از خمیر تردد تهیه می‌شود و سپس داخل آن با خامه تازه پر می‌شود و داخل آن با تکه‌های شکلات و خلال بادام و پسته پر می‌شود. این شیرینی اغلب با آب پرتقال سرو می‌شود و یک گزینه عالی برای عصرگاه است.

[IMG height="481.25px" alt="کانولیس (Cannolis) -...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
پوویتیکا (povitica)؛ اسلوونی
پوویتیکا یکی از کیک‌های رایج در اروپای شرقی است که خاستگاه آن کشور
اسلوونی است. این کیک را در مناسبت‌های خاص و جشن‌ها سرو می‌کنند و اغلب دستورات متنوعی برای آن وجود دارد که حتی خانه به خانه نیز متفاوت است. پودر کاکائو و آجیل‌هایی همچون گردو از اساسی‌ترین ترکیبات این کیک است.

[IMG height="481.25px" alt="پوویتیکا (povitica) -...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
Krumkake؛ نروژ

این دسر لذیذ، دسری پرطرفدار است که با لایه‌های پن‌کیکی تهیه می‌شود. برای فیلینگ این دسر از مواد مختلفی مثل خامه‌ی فرم گرفته و انواع میوه‌ها استفاده می‌کنند. این غذا در تابه‌های دوطرفه‌ی مخصوصی پخته می‌شود. در بسیاری از قنادی‌های نروژ می‌توانید این دسر لذیذ را پیدا کنید.


Krumkake – نروژ


 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
وافل بلژیکی (Belgian waffle)؛ بلژیک

همچنان که از نام دسر نیز پیدا است، این شیرینی متعلق به کشور بلژیک است و در جای‌جای این کشور یافت می‌شود. این دسر به صورت گرم و به همراه پودر شکر یا نوتلا سرو می‌شود و گاهی با خامه و ترکیب آن با میوه‌های مختلف نیز سرو می‌شود.


وافل بلژیکی (Belgian waffle) – بلژیک


 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
کیک شاهزاده خانم؛ سوئد

کیک شاهزاده خانم یا کیک پرنسس یکی از کیک‌های اصیل و سنتی کشور سوئد است که از لایه‌های کیک اسفنجی، تمشک و خامه تازه تهیه می‌شود. پس از آماده شدن، این کیک را با خمیر بادام یا همان Marzipan که به رنگ سبز درآورده‌اند، می‌پوشانند و در نهایت آماده سرو کردن است.


کیک شاهزاده خانم – سوئد


 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #9
Pastel de nata؛ پرتغال

این شیرینی که یکی از دسرهای محبوب در کشور پرتغال است، یک تارت محلی است که با نوعی کاستارد پر می‌شود و در همه‌ی قنادی‌ها می‌توان آن را پیدا کرد و از طعم فوق‌العاده آن لذت برد. اگر از علاقه‌مندان به چشیدن طعم‌های جدید باشید، این شیرینی را در کشور پرتغال نباید از دست دهید.


Pastel de nata – پرتغال


 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

ASaLi_Nh8ay

کاربر ویژه
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
18/7/18
ارسالی‌ها
6,331
پسندها
18,145
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
سن
20
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #10
تارت استرهازی (Esterházy torte)؛ مجارستان



تارت استرهازی نوعی کیک و تارت در کشور مجارستان است که شامل چهار یا پنج لایه است و از کرم کره که با وانیل طعم‌دار شده، تشکیل شده است. دور این کیک اغلب با خلال بادام پر می‌شود و طعم و مزه آن بی‌نظیر است.

[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ASaLi_Nh8ay
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] SreanOOsh

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا