عزیزم یکم فانتزی فکر میکنیکنکور که بدی اگه یه شهر دیگه قبول شی میتونی بری با دوستات خونه بگیری و اونجا زندگی کنی دور از خانواده خیلی کیف میده خدایی
ای بابا همتون دست به دست هم دادین منو از زندگی نا امید کنینعزیزم یکم فانتزی فکر میکنی
کنکور ک بدی کم پیش میاد با دوستای دبیرستانیت ی دانشگاه قبول شی واس همین ترمای اول دوم تنهایی تا کمکم با چند نفر جور شی اونم خیلی شانس باهات یار بشه ک بتونی چهارپنج تا دوست هم فکر و شبیه به هم با هم اشناشین
دیگ ترمای اخر میمونه ک خونه بگیرین با اونا یکی باباش نمیزاره یکی نامزدش یکی داداشش
اخرم دوباره میمونین تو خوابگاه
ن عزیزم قصدم ناراحتیت نبود حالا برسی ب سال کنکورت قشنگ درک میکنی من چی میگمای بابا همتون دست به دست هم دادین منو از زندگی نا امید کنین
اره دانشگاه اخر تنهاییهعزیزم یکم فانتزی فکر میکنی
کنکور ک بدی کم پیش میاد با دوستای دبیرستانیت ی دانشگاه قبول شی واس همین ترمای اول دوم تنهایی تا کمکم با چند نفر جور شی اونم خیلی شانس باهات یار بشه ک بتونی چهارپنج تا دوست هم فکر و شبیه به هم با هم اشناشین
دیگ ترمای اخر میمونه ک خونه بگیرین با اونا یکی باباش نمیزاره یکی نامزدش یکی داداشش
اخرم دوباره میمونین تو خوابگاه
نه بابا ناراحت نشدم شوخی کردمن عزیزم قصدم ناراحتیت نبود حالا برسی ب سال کنکورت قشنگ درک میکنی من چی میگم
یکمم دلم از دوستای دبیرستانم پره اینه ک یکم تند ج دادم
ایشالله ک تو بادوستات ی جای خوب بیوفتی گلم
اتفاقا اینطور نیستاره دانشگاه اخر تنهاییه
پس فکر کنم مشکل از منه که هیچکی باهام رفیق نیستاتفاقا اینطور نیست
راستش من پشت کنکوریم ینی سال دوممه ولی دوتا ازرفیقای قدیمیم رفتن و این چیزا ک میگم بخاطر گفته های اوناس
اما دانشگاه خیلی خوبه چون دیگ مثلا دختراش کمی بلوغ فکری میگیرن راحت تر میشه ارتباط برقرار کرد
تا دبیرستان ک حس و حال بچگی کمی درش دیده میشه