متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر ژله انار و کرم پسته

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 233
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
[IMG]


اگر میخواهید برای تهیه دسر شب یلدا، ژله انار طبیعی داشته باشید، میتوانید از این دستور استفاده کرده و ژله انار خوشمزه خود را به همراه کرم هل و پسته ای که طرز تهیه آن در رسیپی آمده است، سرو کنید.
مواد لازم:
  • انار بزرگ دانه شده / 4 عدد
  • شکر / 140 گرم یا دو سوم پیمانه
  • آب سرد / 60 میلی لیتر یا یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین / 5 قاشق چایخوری یا 16 گرم

مواد لازم برای کرم پسته:
  • پودر هل / نصف قاشق چایخوری
  • خامه قنادی / 185 گرم یا سه چهارم پیمانه
  • مغز پسته / 50 گرم یا یک سوم پیمانه

طرز تهیه:
برای تهیه کرم پسته، هل و خامه را داخل یک کاسه ریخته و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا