- تاریخ ثبتنام
- 23/6/18
- ارسالیها
- 6,095
- پسندها
- 43,743
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 22
سطح
40
- نویسنده موضوع
- #1
![[IMG] [IMG]](http://mamisite.com/images/set/Pastry/image-3EE9_52A4E243.jpg)
اگر میخواهید برای تهیه دسر شب یلدا، ژله انار طبیعی داشته باشید، میتوانید از این دستور استفاده کرده و ژله انار خوشمزه خود را به همراه کرم هل و پسته ای که طرز تهیه آن در رسیپی آمده است، سرو کنید.
مواد لازم:
- انار بزرگ دانه شده / 4 عدد
- شکر / 140 گرم یا دو سوم پیمانه
- آب سرد / 60 میلی لیتر یا یک چهارم پیمانه
- پودر ژلاتین / 5 قاشق چایخوری یا 16 گرم
مواد لازم برای کرم پسته:
- پودر هل / نصف قاشق چایخوری
- خامه قنادی / 185 گرم یا سه چهارم پیمانه
- مغز پسته / 50 گرم یا یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه کرم پسته، هل و خامه را داخل یک کاسه ریخته و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.