نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی طرز تهیه شکلات فندقی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 134
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,808
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1
[IMG]


با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمیشوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.

مواد لازم :
۳/۴ فنجان ( ۱۱۳ گرم ) فندق

۱/۳ فنجان آلبالو خشک، بدون هسته
۲ قاشق سوپ خوری زنجبیل پودر شده
۱۷۰ گرم شکلات تلخ ( درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقهای است )

طرز تهیه :
فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
فندقها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندقها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (میتوانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا