متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه اسنک موزارلا با آرد ذرت

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
این غذا از آن دسته اسنک های خوشمزه و خوش طعمی است که به عنوان پیش غذا سرو می شود. آرد ذرت هم غذا را طلایی تر و تردتر می کند و هم از پنیر ذوب شده محافظت می کند. طرز تهیه این پیش غذا در ادامه آمده است.
مواد مورد نیاز:
آرد: ½ پیمانه (۶۰ گرم)
شیر کامل: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
پودر سوخاری پانکو: ۱/۵ پیمانه (۱۸۵ گرم)
آرد ذرت: ½ پیمانه (۷۵ گرم)
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چای خوری
پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
نمک: ½ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا خلال شده: ۴۵۰ گرم (در اندازه های ۴۰ * ۸ سانتیمتری)
سس مارینا: ½ پیمانه (۱۱۰ گرم)
روغن سبزیجات: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
  1. ابتدا آرد را داخل ظرف بریزید.
  2. در ظرف جداگانه ای شیر و تخم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا