- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید.
توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.
مواد لازم:
• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی توفوی سفت
• ۱ تا ۲ عدد تخم مرغ
• نیم فنجان نشاسته ذرت
• ۱ قاشق چایخوری پودر ۵ ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)
• نیم فنجان پودر سوخاری
• نمک
• روغن نباتی
دستور تهیه:
۱٫ توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲٫۵ سانتی) ببرید.
۲٫ یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.
۳٫ در کاسه کم عمق دیگری،...
توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.
مواد لازم:
• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی توفوی سفت
• ۱ تا ۲ عدد تخم مرغ
• نیم فنجان نشاسته ذرت
• ۱ قاشق چایخوری پودر ۵ ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)
• نیم فنجان پودر سوخاری
• نمک
• روغن نباتی
دستور تهیه:
۱٫ توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲٫۵ سانتی) ببرید.
۲٫ یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.
۳٫ در کاسه کم عمق دیگری،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.