- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
آش رشته از معروفترین آشهای ایرانی است. در طبخ این آش از سبزیجات مخصوص مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، و برگ چغندر و انواع حبوبات نظیر نخود، عدس، انواع لوبیاها و رشتهٔ آشی استفاده میشود. این آش را غالباً با کشک اما گاهی با سرکه مصرف میکنند. از دیگر محتویات آن نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ میباشند.
مواد لازم ( برای 4 نفر ) :
مواد لازم ( برای 4 نفر ) :
- رشته مخصوص آش / 200 گرم
- سبزی آش ( تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز ) / 1 كیلو
- نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) / 450 گرم
- نعناع خشك / 4 قاشق
- پیاز متوسط / 4 عدد
- كشك ساییده غلیظ / 1 لیوان
- آرد / 2 قاشق
- روغن / به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.