- تاریخ ثبتنام
 - 27/9/18
 
- ارسالیها
 - 870
 
- پسندها
 - 2,318
 
- امتیازها
 - 15,473
 
- مدالها
 - 3
 
- سن
 - 30
 
سطح 
                
    
    
    3
 - نویسنده موضوع
 - #1
 
از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا میتواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.
میزان سرو: 4 الی 6
مواد لازم:
باقلا: 500 گرم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
لیموترش: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم
مواد لازم تزیین:
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
شبت (تازه): 4 الی 5 عدد
طرز تهیه:
باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل 2 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس آب را اضافه کنید (طوری که...
میزان سرو: 4 الی 6
مواد لازم:
باقلا: 500 گرم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
لیموترش: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم
مواد لازم تزیین:
روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
شبت (تازه): 4 الی 5 عدد
طرز تهیه:
باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل 2 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس آب را اضافه کنید (طوری که...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.