- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
آلو پاراتا، نان سیب زمینی تند هندی و صبحانه اصلی مردم در شمال هند است که طرز تهیه آن را در این مطلب مشاهده میکنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
۳۰۰ گرم آرد گندم
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
۱ عدد فلفل سبز کاملا خرد شده
یک شاخه گشنیز خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سیب زمینی له شده، فلفل، برگهای گشنیز، پیاز و نمک...
مواد لازم برای ۴ نفر:
۳۰۰ گرم آرد گندم
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
۱ عدد فلفل سبز کاملا خرد شده
یک شاخه گشنیز خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
سیب زمینی له شده، فلفل، برگهای گشنیز، پیاز و نمک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.