متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پیش غذا سوپ لبو؛پیش غذای شب یلدا

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 123
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.
مواد مورد نیاز:
پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
سیر (له شده): 2 حبه
لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
آب مرغ: 2 لیتر
نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
خامه ترش: به میزان لازم
روغن نارگیل: 3 ق س
روش پخت:
  1. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
  2. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
  3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
  4. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
  5. با گوشت کوب برقی مواد پخته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
77
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
122
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
107
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
69
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
188
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
96
عقب
بالا