نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

متفرقه هنگام طبخ کباب کوبیده ساده این نکات را رعایت کنید تهیه کباب کوبیده حرفه ای

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 294
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,837
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1
هنگام طبخ کباب کوبیده ساده این نکات را رعایت کنید
تهیه کباب کوبیده حرفه ای
کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده، ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی. برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد:

کباب کوبیده ساده

1. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.
2. برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
عقب
بالا